“Я теж людина!”: Лілія Ребрик показала синці під очима та відповіла хейтерам на критику зовнішності (ФОТО)

Публічне життя передбачає постійне спостереження з боку аудиторії. Медійні особи нерідко потерпають від негативних слів з боку підписників, які навіть не можна назвати критикою.

Однією із найглобальніших проблем нашого суспільства є наявність стандартів. Саме ці стандарти зводять все до одного ідеалу, якому повинні відповідати всі без виключення. Це стосується освіти, роботи, стосунків, і навіть зовнішнього вигляду. Суспільство диктує кожному правила, як потрібно правильно виглядати. Особливо від такої критики потерпають медійні люди, які активно ведуть свої сторінки в соціальних мережах. Нерідко прихильники зірок переходять межу критики та відвертих образ, на що потім отримують відповідь.

Так, наприклад, днями українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик отримала чималу хвилю хейту від підписників через її зовнішній вигляд.

Скріншот із прямого ефіру Лілії Ребрик
Скріншот із прямого ефіру Лілії Ребрик

Справа в тому, що вчора, 12 квітня, жінка провела прямий ефір на своїй сторінці в Instagram. Темою ефіру був правильний догляд за зубами дітей. Лілія провела його у вигляді інтерв’ю із завідувачкою кафедри стоматології дитячого віку Одеського Національного Медичного Університету. Однак окрім активного обговорення теми розмови, в коментарях обрушився шквал критики в бік телеведучої. Чималій кількості людей не сподобались синці під очима Ребрик. Дехто писав доволі образливі речі, на кшталт “А хто це з вами зробив?” або “А що з вашим макіяжем. У вас синці під очима. Вигляд якось не дуже”. І подібних коментарів було не мало.

Відповідь Лілії Ребрик

Жінка не залишила без уваги весь цей бруд, тому наступного дня опублікувала пост-відповідь. У ньому вона звернула увагу на велику проблему, а саме — загнання жінок в в ілюзорні рамки краси та очікування від них ідеального зовнішнього вигляду. Лілія зазначила, що теж людина, і тому може мало спати, хворіти, плакати і мати синці під очима. Також телеведуча закликала підписників бути добрішими, а жінок — любити себе у будь-якому вигляді.

Схожі статті