Молода дружина Віктора Павліка Катерина вразила хоромами в Карпатах – музикант розщедрився на відпочинок

Дружина відомого співака України Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про відпочинок в Карпатах та показала умови проживання всієї зіркової родини.

Музикант Віктор Павлік своїми чотирма шлюбами неабияк відзначився в медійному світі, адже такий життєвий досвід за плечима наявний далеко не в кожного. У 2020 році одружився з молодою концертною директоркою Катериною й сподівається, що історія зі шлюбами нарешті завершиться.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина Репяхова вразила хоромами в Карпатах

Нині ця знаменитість не тільки дружина відомого співака України, а й бізнесвумен та блогер, оскільки має активну аудиторію в Instagram, яка уважно слідкує за життям зіркового подружжя. Цього разу жінка здивувала розкішним відпочинком в Карпатах, неймовірною атмосферою природи та теплим сімейним затишком.

Показала хороми, в яких все сімейство зупинилося на період перебування в Буковелі. Бачимо розкішний 2-поверховий котедж, з гарною зеленою садибою та дитячим куточком, а також альтанку, де вся компанія проводить затишні тихі вечори. Повідомила, що в цьому будинку живуть 11 осіб, тому й обрали його відповідних розмірів, з великою територією подвір’я, тому що кожен прагне мати свій простір та усамітнення з Карпатами.

Катерина Репяхова вразила хоромами в Карпатах
Катерина Репяхова вразила хоромами в Карпатах

Нагадаємо, що подружжя виховують спільного сина Михайла, якого побачив світ у 2021 році. Хлопчик зростає дуже творчим, однак батьки спіткнулися з проблемою затримки мовлення й намагаються виправити ситуацію спілкуванням, походами до спеціалістів та соціалізацією в дитячому садочку.

Схожі статті