Психологиня Наталія Холоденко кардинально змінила імідж – тепер українська білявка з бляшанками на голові

Наталія Холоденко входить до списку провідних фахівців зі сфери психології, адже співпрацювала навіть з важками випадками емоційних розладів у клієнтів.

Новий канал надав шанс Наталії Холоденко розповісти про себе як людину зі стажем та великим професіоналізмом. Проєкт “Половинки”, де психологиня надавала допомогу, обирав героїв зі складними долями, які через травми, емоційні розлади та внутрішню невпевненість не змогли побудувати стосунків у реальному житті.

Шоу “Пацанки”, де Наталія зайняла роль головного психолога, допомагав дівчатам стати на правильний шлях завдяки довгій роботі з професіоналами та власній трансформації через призму пройдених випробувань.

Наталія Холоденко втекла до Німеччини і зламала зуби
Наталія Холоденко

З початку повномасштабної війни Холоденко активно веде соціальні мережі, в яких висвітлює дієві психологічні поради: як прийняти себе, боротися зі стресом, стати на правильний шлях й найголовніше  – не боятися звернутися за допомогою до спеціалістів.

Українська публіка пам’ятає психологиню як жінку з розкішними формами, чорним волоссям та стильними образами на телеканалах, однак Наталія у своєму Instagram висвітлила, який вигляд мала б у повсякденності, аби народилася білявкою.

Наталія Холоденко кардинально змінила імідж – тепер українська білявка з бляшанками на голові

Холоденко поділилася яскравим та досить нетиповим для власного стилю образом. Жінка постала у вишитій білій сукні, подібній до традиційної української вишиванки, білому волоссі та жерстяних бляшанках на голові, які закрутилися у вигляд бігуді для отримання кучерів. Імовірніше за все, психологиня приміряла перуку для іншої “я” й зазначимо, що вигляд яскравої білявки їй теж до обличчя.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.