Христина Соловій та Жадан більше не приховують правду про свої стосунки: “пара” публічно проявила почутт

Христина Соловій та Сергій Жадан знову наробили шуму у мережі, але на цей раз через обійми, які влаштували прямо на публіці. Що сталося, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Вперше про роман між співачкою Христиною Соловій та зіркою літератури Сергієм Жаданом користувачі запідозрили після перегляду кліпу артистки, в якому знявся письменник. У відеоряді були присутні сцени поцілунків, які тривали довго і не бентежили одруженого Жадана.

Сергій Жадан та Христина Соловій ніжно обійнялися на сцені

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юність
Сергій Жадан та Христина Соловій ніжно обійнялися на сцені

Втім, робити висновки було занадто рано, і навіть той факт, що знаменитості постійно світилися разом не давав приводів вважати, що між ними відбувається кохання. Все ж таки між Сергієм та Христиною стояла жінка.

Однак, не так давно стало відомо про розлучення письменника і майже одразу до мережі було злито кадри, на яких Соловій та Жадан разом гуляють та тримаються за руки. Коментувати стосунки з поетом співачка відмовилася, не зраджуючи собі та любові до приватності.

Жадан гуляє з Христиною Соловій
Сергій Жадан та Христина Соловій ніжно обійнялися на сцені

І досі аудиторія спостерігає за ю за зближенням цих двох. Не так давно Соловій та Жадан анонсували спільний концерт, а вже днями з’явилися нові кадри з їхнього виступу у Львові, де обидва ніжно обнімаються та демонструють одне до одного почуття.

Сергій Жадан та Христина Соловій ніжно обійнялися на сцені

Шанувальники вже не мають жодних сумнівів у тому, що має місце роман, але так чи інакше доведеться чекати на офіційне підтвердження від пари, чого може не відбуватися доволі довго.

Нагадуємо, раніше Христині Соловій приписували роман з її продюсером Святославом Вакарчуком. Музикант на той час також був одруженим, однак користувачів це не зупиняло. Христина неодноразово спростовувала дані чутки, але лише після того, як стало відомо про розлучення Святослава, а також народження в нього первістка від іншої жінки розмови вщухли. Тоді стало відомо, що коханою Вакарчука була продюсерка Євгенія Яцута, а не екс-підопічна. Тим не менш, Христина та Святослав підтримують товариські стосунки, однак не спілкуються тісно. Зокрема співачка привітала свого колегу з поповненням у родині.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.