Оля Мартиновська показала, як розважається у перервах між зйомками на “МастерШеф”: рибачить в Броварах

Знімальний процес це завжди щось цікаве та непередбачуване, адже на будь-яких зйомках може статися будь що. А також це дуже веселий процес, тим паче на "МастерШеф".

Популярне кулінарне шоу “МастерШеф” це неймовірно цікаве і дуже креативне шоу, яке любить вся країна і щосезону чекає на нові випробування для учасників. Їм дуже цікаво спостерігати також і за суддями, які завжди намагаються тримати себе на рівні й не піддаватися на різні жарти та провокації, щоб не розколотися і не зіпсувати кадр. Хоча насправді це не завжди виходить, адже емоції переповнюють і не завжди можливо стримати себе.

Судді МастерШеф
Судді МастерШеф

Наприклад, Оля Мартиновська дуже любить показувати залаштунки знімального процесу, вона часто демонструє, яка атмосфера панує у гримерках, як виглядають її колеги Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський. Нещодавно Мартиновська показала, як виглядають її колеги без кителів та гарних знімальних образів. І ці залаштунки насправді дуже цікаві, адже кожен мріє потрапити на зйомки такого масштабного шоу.

І саме заради того, аби трохи задовольнити інтерес прихильників, Ольга показує деякі моменти, які залишаються за кадром і завжди будуть непомітними. Наприклад, днями Мартиновська вирішила показати, чим вона займається у перервах між зйомками.

Як відомо, знімальний майданчик “МастерШеф” знаходиться у Броварах, що під Києвом. Там є великий павільйон з величезною територією, де є навіть басейн. Тому, в одній із перерв Оля вирішила показати, як вона грає у риболовлю. Вона взяла вудочку в руки й просто на дворі почала рибалити.

Мартиновська на риболовлі
Мартиновська на риболовлі

Звісно, живої риби там не було, лише іграшки, які точно не западуть на вудочку, але жінці було це цікаво, і видно, що Оля отримала задоволення від цього процесу і це чудово.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.