Губи-вареники та неохайний пучок: мовчунка Лорак здивувала зовнішнім виглядом – їде співати російські “хіти”

Зрадниця Ані Лорак, яка обрала бік країни, що розпочала повномасштабну війну не змінила свою позицію, продовжує заробляти кошти в росії та писати нові треки російською мовою без гризіння совісті.

Так, нещодавно російська співачка Ані Лорак заявила, що знає значення слова “війна”, адже її брат загинув в Афганістані. Втім, назвати воєнні події злочином, який робить росія в Україні з 24 лютого так і не наважилася.

Цікаво, але артистка підтримує таких самих зрадників, які народилися в Україні, але зараз працюють на території російської федерації. Днями музична виконавиця привітала Анну Асті з виходом нового російськомовного треку. До речі, Аня є уродженкою міста Черкаси та розпочинала розвиток музичної кар’єри саме в Україні.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу не підтримує колишню дружину. Щобільше, одружився з 27-річною візажисткою Лілією Реус з міста Київ та продовжує жити в Україні, яку вважає другою домівкою.

Ані Лорак після відпочинку з новим коханим Ісааком Віджраку, схоже, що повернулася додому в росію і почала працювати. Емігрантка Лорак показалася в автомобілі, коли, імовірніше за все, поспішала на репетицію, адже наступну сторіз оприлюднила, як розспівується.

Мовчунка Лорак здивувала зовнішнім виглядом

Так, в авто Лорак показала свої пишні губи та зібраний пучок. Після відпочинку в ОАЕ з коханим Ісааком, вона все частіше почала ходити з короткою зачіскою з кучерями, які колись були її родзинкою на початку творчого шляху.

Нагадаємо, що колега з України, співак Дмитро Монатік висловився в бік Ані Лорак та її мовчазної позиції. Він зазначив, що не може бути категоричним стосовно Кароліни. Додав, що на неї впливає її оточення, яке може змушувати мовчати зірку й чітко не висловлюватися.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.