Нова дружина Остапчука Катерина Полтавська дивує кулінарними талантами: шоумен уплітає за обидві щоки

Володимир Остапчук – один з найскандальніших медійних особистостей в українському шоу-бізнесі, адже деталі його розлучень досі ширяться на просторах Мережі, а ще додаються нові його витівки.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук після розлучення з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році, цього ж року знайшов нове кохання, 23-річну журналістку Катерину Полтавську.

Шоумен зізнався, що на початку стосунків переймався за різницю у віці з новою дівчиною, яка становить 16 років, однак час довів, що Катерина мудра не на свій вік, тому пара не переймається цим фактом у їхніх стосунках.

Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Історія знайомства телеведучого з третьою дружиною почалася з їхнього листування в соціальній мережі Instagram. Володимиру заблокували його особистий профіль, а Катерина допомогла відновити доступ до сторінки. Далі Полтавська жартома написала зірковому чоловікові, що на її весіллі вона зможе зекономити кошти на послугах ведучого, однак тоді вона навіть не здогадувалася, що сам ведучий стане її обранцем.

Так, нещодавно медійна особистість Володимир Остапчук похвалив свою кохану за її старання на кухні та залишився задоволеним смаком страви. Катерина вирішила власноруч приготувати пиріг з грибами та нагодувати ним коханого. Шоумен на відео уплітав його за дві щоки та похвалився, як йому пощастило з дружиною, з її турботою та кулінарними здібностями:

“Якщо ідеального не існує, то що тоді це? Мені з тобою дуже пощастило”.

Нова дружина Остапчука Катерина Полтавська дивує кулінарними талантами

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Остапчук потрапив до нового гучного скандалу. Чоловік висловився, що жінка не може виглядати 10/10 без депіляційних процедур. Українські знаменитості та публіка дуже обурилися, мовляв, кожна дівчина унікальна та сама знає, як їй мати гарний вигляд.

Схожі статті