Перша дружина Арсена Мірзояна зовсім не схожа на Тоню Матвієнко: як виглядає жінка, яка “програла” співачці

Відомий український виконавець Арсен Мірзоян знайшов своє справжнє щастя не одразу. Коли розпочався його роман з Тонею Матвієнко, вдома на артиста чекала дружина.

Інколи справжнє кохання чекає на нас не в юності, а в доволі зрілому віці. Таке кохання розквітає з неймовірною силою та руйнує усі перепони на нашому шляху. Коли Арсен Мірзоян вперше зустрів Тоню Матвієнко, вдома на нього чекала дружина та двоє дітей.

Зірка дуже обережно поставився до почуттів, які в нього виникли. Мірзоян зізнався, що боявся обманутися. Мовляв, піддасться емоціям, а пізніше сильно пошкодує.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Анна Мірзоян
Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

З спадкоємицею Антоніни Митрофанівни Арсен швидко поладнав, а незабаром рушив разом з нею у гастрольний тур, який продовжувався цілий рік. У цьому турі він остаточно зрозумів, що не хоче жити без своєї коханої. Тоді пара вирішила, що повернеться додому та розкриє свої стосунки, хоча і розуміла, наскільки важким це моментом буде для них, а також скільки критики це викличе серед аудиторії. І тим не менш, бути разом хотілося більше.

Арсен залишив усі свої гроші минулій сім’ї та прийшов до будинку Тоні без жодної копійки в кишені, вона ж відкрила йому свої двері та поселилася з новим обранцем у матері. Колишня Арсена жодного разу не давала інтерв’ю та не ділилася з журналістами своєю історією. Але її досить просто знайти в мережі, адже вона активна в Instagram. Примітно, що жінка дуже вродлива, захоплена, хоча є повною протилежністю нової обраниці співака.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Сім’ї вдалося налагодити стосунки. Хлопці регулярно приїжджають до батька та проводять час разом з маленькою сестричкою Ніною, а також мачухою Тонею, яка робить усе можливе, аби мати з хлопцями хороші взаємини.

У житті ж їхньої матері, як поговорюють, вже давно з’явився новий коханий і з ним вона також знайшла своє щастя. І звісно не буває без криз. Після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко зізнавалася, що їм з Арсеном було неймовірно важко і їхні почуття зазнали серйозних потрясінь.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?