Смаглява та з рудою шевелюрою як Дженіфер Лопес: Кондратюк показав, якою Могилевська була 20 років тому

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк показав, як його колега по цеху Наталія Могилевська виглядала 20 років тому. Артистка могла б підкорювати Голівуд.

Час, безумовно, безжальний. І особливо гостро це відчувається, коли ми дивимося на свої старі фотографії. Інколи задуматися про це змушують архівні кадри відомих людей. Здається, що деякі речі сталися ще вчора, це стало вже історією, а деяких зірок немає поруч з нами.

Ігор Кондратюк показав, якою Наталія Могилевська була 20 років тому

Дмитро Гордон і Наталія Могилевська
Ігор Кондратюк показав, якою Наталія Могилевська була 20 років. Архівне фото

Наталія Могилевська та Ігор Кондратюк — ветерани вітчизняного шоу-бізнесу. Зірки встигли побачити народження та смерть багатьох проєктів, доклали руку до розвитку безлічі артистів, побачили справжній цикл, через який пройшли колеги.

Нещодавно Ігор Кондратюк вирішив нагадати своїм підписникам, наскільки довго вони зі співачкою працюють у цій сфері. Продюсер оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому постав поруч з Наталією Могилевською та покійним Кузьмою Скрябіним.

На фотографії останній виглядає саме таким, яким ми його запам’ятали — посмішка в очах, злегка підняті куточки губ, готовність до викликів та неймовірна харизма. Наталія поруч з ним сяє і дещо нагадує Дженіфер Лопес своєю засмаглою шкірою та рудим відтінком волосся. Ігор Кондратюк такий самий інтелігент з серйозним виразом обличчя та готовністю в будь-який момент розкритикувати артиста.

Колись це тріо влаштувало кар’єру багатьом співакам. Через їх руки пройшли Тіна Кароль, Віталій Козловський, Валевська та інші вокалісти. Але найбільше, що вражає — це той факт, що Наталія Могилевська найкраще розкривалася саме поруч з Ігорем та Андрієм. Вони багато сміялися, постійно приколювалися та жартували, не могли прожити і дня без розіграшів. Вони були такими різними, але неймовірно пасували одне одному.

Кузьма Скрябін неодноразово говорив про складний характер Наталії Могилевської, що вона дуже ображається, а також не забуває все сказане на її адресу. І тим не менш, саме він дозволяв собі найбільше.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.