“Дякую вам”: Каменських після чуток про вагітність поділилася власним щастям – Потап радість не розділив

Українська співачка Настя Каменських розділила свої емоції, талант та почуття з публікою на власному грандіозному концерті в столиці України, до якого зірка старанно готувалася.

30 вересня відбувся великий сольний концерт знаменитої української співачки Насті Каменських в Національному палаці мистецтв України в місті Києві. Знаменитість після власного грандіозного співочого дійства показала реальні відео з концерту та подякувала за теплі приймання прихильникам її творчості та всім гостям шоу.

Дійство, що було заплановане командою Насті Каменських пройшло виключно в україномовній атмосфері, тобто всім відомі музичні роботи, які раніше були російськомовними наразі набули нового звучання, оскільки перекладені на український лад.

Каменських після чуток про вагітність поділилася власним щастям

Співачка зізналася, що дуже хвилювалася перед початком концерту, утім, вірила в хороші знаки долі, наприклад метелика, який прилетів на крайні репетиції, вважаючи, що це був привіт від її батька. Тому, виконавиця зрозуміла, що все пройде на вищому рівні.

У новому дописі артистка подякувала за теплі приймання, співи її хітів, подаровані квіти та презенти всім відвідувачам концерту й пообіцяла залишили його у своєму серці назавжди:

“Київ, дякую вам!!! Цей вечір став по-справжньому незабутнім та особливим завдяки кожному з вас! Дякую колеги, друзі, прихильники, знайомі й головне дякую нашим захисникам, які кожного дня виборюють наше право на життя, і завдяки яким ми маємо змогу працювати задля Перемоги”.

До слова, в коментарях під оприлюдненим дописом з вдячністю зірки за любов, теплі приймання, подарунки від гостей та жителів столиці, чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко залишив їй реакцію у вигляді сердець та вогників, однак співачка на це ніяк не відреагувала. Прихильники пари зазначають, що на даному співочому дійстві не вистачало Потапа, а тому сумно, що він не прийшов підтримати дружину.

Схожі статті