Абсолютно один: 60-річний Костянтин Меладзе не зміг приховати, яким стало його життя без Віри Брежнєвої

Вже багато років Костянтин Меладзе веде закритий образ життя та зайвий раз навіть не показується на камеру. Однак, нещодавно звичайні перехожі змогли його сфотографувати.

Ще до початку повномасштабної війни в Україні про Костянтина Меладзе було чутно доволі мало. Він жив у російській федерації разом зі своєю дружиною Вірою Брежнєвою, займався творчістю та бізнесом і не надто переймався згасаючою популярністю, адже увійшов в історію естради пострадянського простору.

Втім, після 24 лютого все змінилося. Пара була вимушена покинути москву та перебратися до своєї вілли в Італії. Вже через декілька місяців почали з’являтися новини про серйозну кризу в стосунках. Мовляв, Віра активно підтримує Україну, а Костянтин Шотайович тим часом не поспішає і саме через це в сім’ї конфлікти.

Гості ресторану в Швейцарії показали, як зараз живе Костянтин Меладзе

Гості ресторану Швейцарії показали, як зараз живе Костянтин Меладзе

Ще через декілька місяців в мережі повідомляли про розлучення композитора та його дружини. Думки на цей рахунок розділилися: інсайдери говорили про іншу жінку, яка зруйнувала шлюб, фанати ж більше схилялися до політичних причин. У це була втягнута навіть колишня дружина продюсера Яна Сумм, яка побувала в гостях у екс-благовірного. Втім, жінка одразу спростувала новину, що має до цього відношення.

Віра Брежнєва відмовилася від свого старого псевдоніму, повернулася до України і начебто не поспішає возз’єднуватися зі своїм чоловіком, офіційно розлучення з яким поки що не підтвердила. Втім, Костянтина Меладзе вже помітили в Швейцарії. Сталося це буквально на днях. Чоловік сидів на подвір’ї ресторану і був знятий за поганою звичкою.

Чоловік сидів один, принаймні на кадрі він самотній, і виглядав дуже спокійно. Примітно, що зовнішньо він взагалі не змінився. Ні його стиль, ні зачіска ні інші нюанси не зазнали трансформації.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Меладзе презентував свою нову роботу. Зірка співпрацював з російською співачкою Софією Тарасовою, яку тепер нарікають його коханкою. Обидва поки що жодним чином не коментувала дані новини, а зважаючи на те, що Костянтин навіть не відреагував на звинувачення Ані Лорак, навряд це колись взагалі станеться.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.