Потап на тлі чуток про розлучення з Настею Каменських публікує з нею романтичне фото – дружина знову ігнорує

Одна з відомих пар українського шоу-бізнесу Потапа та Насті Каменських за чутками проживає кризу в їхньому сімейному житті, а деякі навіть переконують, що справа давно йде до розлучення.

Після поширених пліток про зраду Потапа, його дружина Настя Каменських в інтерв’ю у гостях в громадської діячки та телеведучої Маші Єфросиніної переконала публіку, що дана інформація не відповідає дійсності, чоловік їй не зраджував, у стосунках все гаразд, а розлучатися ніхто і не думав.

Потім парочка активно увімкнулася до медійного життя, почала частіше ділитися в соціальних мережах спільним контентом, демонструючи повну ідилію та гармонію. Однак таємне завжди стає явним, і коли здається, що мовчання краще, чим публічні зізнання та роз’яснення, то навпаки – цим зірки тільки доводять правдивість здогадок їхніх прихильників.

Потап на тлі чуток про розлучення з Настею Каменських публікує з нею романтичне фото

Нещодавно український новинний простір охопив новину, що Потап не прийшов підтримати дружину Настю Каменських 30 вересня на її масштабному співочому шоу в столиці. Ба більше, коли Олексій оприлюднив пост в соціальній мережі Instagram, який присвятив коханій з позначкою її сторінки, Каменських прибрала посилання, не поставила вподобайку та не залишила коментар, як це було раніше.

Потап та Настя Каменських спровокували чутки про розлучення

Далі ще цікавіше, адже Потап не зупинився та далі продовжив показувати щасливу картинку сім’ї. Артист оприлюднив нову світлину з дружиною, припускаємо, що вона з архіву та поставив емоджі у вигляді сердець з позначкою її профілю. Утім, знову від дружини Каменських ніякої реакції. Поки важко зрозуміти, чи пара справді має кризу у стосунках або ж прихильники мають рацію й подружжя таки вирішило розлучитися.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.