Колишній чоловік Ані Лорак після новини про розлучення повернувся в Туреччину з іншою: вона – копія співачки

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак вразив мережу раптовими кадрами з Туреччини, які він зробив не з законною дружиною Лілією.

Новина про розлучення Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак свого часу наробила дуже багато шуму. Втім, на відміну від більшості шоубізнесових історій аудиторія вже знала причину розриву — численні заради бізнесмена. Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору пересічних людей, і навіть під приціл преси, яка публікувала кадри його розваг у клубі.

Колишній чоловік Ані Лорак приїхав до Туреччини з дочкою

Чому турецький мачо Мурат Налчаджиоглу розлучився з Ані Лорак і одружився з її копією
Колишній чоловік Ані Лорак приїхав до Туреччини з дочкою

Втім, публіка зовсім не очікувала, що новина про розлучення з дружиною Лілією Реус пронесеться настільки швидко. Подружжя побралося лише 4 місяці тому, і от в мережі усі обговорюють їхній розрив. Обидва поки що не підтвердили інформацію, однак підписники майже впевнені у тому, що це саме так.

Колишній чоловік Ані Лорак приїхав до Туреччини з дочкою

Лілія видалила усі спільні фотографії з чоловіком тиждень тому, а також позбавилася від статусу дружини Налчаджиоглу. Мурат повторив ту саму процедуру на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Прокоментувати ситуацію він вирішив лише через тиждень, заявивши, що проходив реабілітацію після операції та відвідував медитації, щоб привести в порядок розум. На рахунок розставання з дружиною він не сказав нічого, окрім того, що він – непублічна людина і не має пояснювати, що відбувається або виправдовуватися.

Це лише підлило олії у вогонь, адже за логікою Мурат би підтвердив, що все в порядку, якби це було так. Втім, також є версія, що бізнесмен намагається пропіаритися. Але для чого?

А нещодавно стало відомо, що він покинув територію України і рушив до Туреччини. Чоловік опинився на батьківщині не один, а разом з дочкою Софією, яка вже перетворилася на молоду дівчину. І якщо ще декілька років тому вона була копією свого батька та бабусі, то зараз вона неймовірно схожа на матір, завдяки вилицям, губам та носу.

Колишній чоловік Ані Лорак приїхав до Туреччини з дочкою

Також красуня помітно схудла і на даний момент виглядає просто фантастично. Варто відмітити, що дочку Кароліни неодноразово критикували, хоча серйозних підстав для цього не було. Софія стійко витримувала хейт у свою сторону і взагалі на нього жодним чином не реагувала.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.