Не вистачає молодшого: Катерина Осадча показала сімейну ідилію з Юрієм та Іваном Горбуновими (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча зачарувала мережу неймовірною сімейною ідилією, яку показала усім користувачам. Усі деталі в статті.

Новина про те, що Катя Осадча вирішила вийти заміж за свого колегу Юрія Горбунова свого часу наробила стільки шуму, що уявити важко. У цьому питанні їх перемогли хіба що Потап та Настя Каменських, які об’явили про своє весілля через 3 роки, але насправді одружилися раніше.

Зараз телеведуча офіційно є багатодітною матір’ю. У її будинок, де вона проживала з Іллею Поліщуком в’їхав Юрій Горбунов, а незабаром до родини приєднався маленький Іван, який став первістком телеведучого.

Зірка мав прекрасний досвід у вихованні дітей, адже виростив падчерку Ксенію, і любив її, як рідну доньку. Втім, так би мовити своєї кровинки в нього не було.

Катя Осадча зачарувала сімейним фото з Юрієм Горбуновим та сином Іваном

Катя Осадча відповіла, чи планує народжувати вчетверте
Катя Осадча зачарувала сімейним фото з Юрієм Горбуновим та сином Іваном

Саме в той період часу Юрій Горбунов заявив, що насправді розлучився зі своєю дружиною Людмилою 2 роки тому. І власне, наважився розповісти про це лише тому, що мав об’явити про розпис з Катериною.

У той самий час Осадча неодноразово казала, що не бачить жодного сенсу у штампі в паспорті. І наважиться на це лише заради дитини, якщо вона в неї буде. Катерина не зрадила своїм словам. Зірка стала дружиною свого колеги лише після того, як в неї виріс доволі кругленький живіт.

Зараз її старший син Ілля перебуває в Сполучених Штатах Америки, куди він рушив 3 роки тому на навчання. Після університету хлопець планує повернутися на батьківщину. Тож вийшло, що народження свого брата Данила він застав, але приїхав пізніше і познайомився з малюком.

Катя час від часу тішить своїх підписників сімейними кадрами, чого раніше не робила, адже була проти того, аби показувати обличчя дітей без їхнього дозволу. Зараз усі троє є активними героями її блогу. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила свіже фото, на якому показалася з семирічним Іваном та коханим чоловіком Юрієм.

Катя Осадча зачарувала сімейним фото з Юрієм Горбуновим та сином Іваном

Вже зараз видно, що первісток Юрія насправді виявився повною копією його дружини.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.