Пропозиція руки і серця, від якої життя ледь не пішло шкереберть: Камалія розповіла про кохання не з Захуром

Відома артистка Камалія 20 років прожила у щасливому шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Проте мало хто знає, що до нього у жінки були не такі хороші кавалери.

Популярна українська співачка Камалія раніше не розповідала про своє особисте життя до заміжжя. Всі її інтерв’ю крутилися навколо коханого чоловіка Захура, проте зараз пара вже не разом. Тому, настав час прочинити завісу минулого.

Виявляється, до того, як вийти заміж за мільярдера, жінка отримувала пропозицію руки та серця цілих 6 разів. Але, бувши свідком нестабільних відносин батьків, Наталія (справжнє ім’я артистки – прим. ред.) побоювалася офіційно оформлювати стосунки з чоловіками. Щоразу чувши про каблучку, вона просто тікала.

Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям
Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям

Проте, знайшовся один кавалер, який зміг почути від виконавиці заповітне “так”. Він так причарував Камалію своїми маніпуляціями, що жінка закривала очі на все, і на його пристрасть до азартних ігор, і на ревнощі. Пара вже готувалася до весілля, коли він показав своє справжнє обличчя. Чоловік підняв руку на майбутню дружину.

“Можна сказати, що я буквально втекла з-під вінця. Я втікала вночі, з іншого міста, з Криму. Мені тоді було 19 років”, – пригадала Камалія.

Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям
Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям

Цього артистка пробачити не змогла. Тому, коли він вирушив у відрядження, склала речі та повернулася додому. Попри страх, вона змогла відмовитися від токсичних стосунків. Не мало допомогли й друзі, які заступилися за жінку. З часом, колишній відступився.

Після такого досвіду, Камалія остаточно перестала довіряти чоловікам. Навіть Захур не відразу зміг завоювати її довіру. Проте, чоловік не здавався й з часом показав, що здатен піклуватися та поважати обраницю. Нарешті, в житті красуні замиготіли вогні щастя.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?