Як склалося життя Міки Ньютон за кордоном? 38-річна співачка перетворилася на викладачку

Популярна українська співачка Міка Ньютон емігрувала до Сполучених Штатів більше 10 років тому. З тих пір вона заробляє собі на життя не концертами.

20 років тому Міка Ньютон стала феноменом української естради, була однією з найпопулярніших співачок, а її хіти звучали абсолютно всюди. Здавалося, що навряд хтось захоче покинути таку позицію в шоу-бізнесі. Тим не менш, 10 років тому Міка Ньютон переїхала до Сполучених Штатів Америки і з тих пір не поверталася на батьківщину жити, а лише наносила візити до батьків.

За кордоном вона зустрілася зі своїм майбутнім чоловіком Крісом Саваедрою. Пара побралася, але дітей вільних поки що немає. Артистка була вимушена боротися з онкологією, і на це в неї пішов не один рік. Ще 5 років пізніше вона уважно слідкувала за своїм станом, аби не спровокувати ремісію.

Міка Ньютон розповіла, чим заробляє на життя за кордоном

Міка Ньютон вперше показала малюка та поділилася почуттями
Міка Ньютон розповіла, чим заробляє на життя за кордоном

Після переїзду та адаптації Міка Ньютон розповідала, що намагалася розвивати музичну кар’єру за кордоном, але не досягла успіху. Тим не менш, вона також активно ходила на проби для зйомок реклами, і неодноразово брала участь у знімальному процесі. Саме так вона себе утримувала певний час.

А нещодавно стало відомо про викладацьку діяльність артистки. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram об’яву, в якій повідомляла, що проводить останній вебінар з англійського акценту. Міка Ньютон допомагає усім бажаючим звучати більш мелодійно на англійській мові.

Міка Ньютон розповіла, чим заробляє на життя за кордоном. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Друзі! Вже завтра 12 жовтня о десятій ранку відбудеться мій вебінар по акценту. Більше робити не буду. Урок пройде вживу по зум. Записи року також буде і по закінченню і ви зможете його собі завантажити. Вартість 30 доларів”

Цікаво, що саме цього року Міка Ньютон пройшла останні обстеження і вийшла у стабільну ремісію з набагато меншими ризиками захворіти знову на рак.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.