Настя Каменських одяглася не по погоді: те, що повинно бути закритим, у неї навпаки на виду

Настя Каменських показала моду на яку наважиться не кожна жінка. Побачити зірку в такому можна лише під час цієї фотосессії. Вражений буде навіть Потап.

Відома співачка Настя Каменських показала новий образ, який здивував її прихильників куди більше, ніж зазвичай. Причина — зірка знялася у спідній білизні, а поверх одягнула легку тканину, якою цю білизну навіть не прикрила. Єдине, що вона сховала, це свої плечі. Для цього співачка обрала коротку сорочку, яку в житті ще також потрібно по шукати, щоб купити. Свої нові світлини співачка оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Настя Каменських показала, як не варто одягатися восени
Настя Каменських показала, як не варто одягатися восени

Для своєї нової фотосессії, яку важко назвати осінньою, Настя Каменських не лише обрала спідню білизну, а ще й дивний підпис: “Cтався до мене, як до жінки (Treat me like a lady)”. Звичайно, що у тому вигляді, в якому вона себе презентувала по іншому ставитися до неї ніяк і неможливо. Адже в її образі все говорить про жіночність, красу, гарну фігуру, зачіску та стиль загалом. Підібрала зірка до всього цього й дуже гарний макіяж. Свої повіки вона прикрасила перламутровими коричневими тінями, вії зробила дуже об’ємними за допомогою туші, а брови підкреслила олівцем. Для губ NK також обрала перламутровий блиск темно-рожевого кольору і коричневий олівець.

Цей допис Насті Каменських уже отримав більше 24 500 вподобайок і майже 400 коментарів. Прихильники співачки пишуть, що ця фотосессія один фотошоп, але дуже гарно. Фанати зірки розділилися на дві групи: одним усе дуже сильно сподобалося. Вони написали, що Настя виглядає дуже гарно, шикарно, красиво. Інші зазначають, що може це й гарно, але не у наш час і не під час того, як відбувається все те, що нині відбувається. Чимало й тих, хто підкреслює, що Насті Каменських просто заздрять, а тому й пишуть негативні коментарі.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.