Відпочинок на морі в Україні 2021: ціни на літні відпустки на популярних курортах від дешевих до найдорожчих

Через затяжну весну курортний сезон поки що не стартував, однак відпочинок на морі в Україні у 2021 році традиційно є найзатребуванішим серед українців.

Наразі море ще холодне, по всій країні дощить, однак власники готелів вже готуються приймати відвідувачів. Більше того, туроператори прогнозують збільшення попиту на вітчизняні курорти, оскільки подорожі за кордон залишаються для багатьох недоступними. Саме тому питання відпочинку на морі в Україні у 2021 році вже встає у багатьох родинах, хоча літо тільки розпочалося.

Наразі на курортах тримаються ціни 2020-го. Зростати вони почнуть, найімовірніше, в липні. Втім, все залежить від напливу відпочиваючих.

Ціни на найпопулярніші напрямки для відпочинку на морі в Україні

Найдорожчим будуть відпустки в Одесі, Затоці та Кирилівці. У середньому подорожчання в цьому році складе 10-15%, як вважає голова всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха. Разом з цим, через складну економічну ситуацію різко ціни стрибати не будуть.

Відпочинок в Одесі
Відпочинок в Одесі

Дешевше можна буде відпочити на пляжах Генічеську, Бердянську, Приморську, Арабатській стрілці, Степановки. Також популярними залишаються такі Азовські курорти — Білосарайська коса, Щасливцеве, Урзуф. Там ціни на житло стартують від 150-200 гривень на добу. За такі гроші пропонують кімнату зі спальним місцем, столом, стільцями, шафою. За окремий санвузол та кондиціонер доведеться доплатити.

Як і завжди, чим курорт менш відомий, тим він дешевший, однак враховуйте, що в таких місцях не буде широкого розмаїття розваг для дітей та дорослих.

Для тих, хто надає перевагу VIP-умовам, в готелях в залежності від відстані до пляжу з урахуванням сніданку за номер проситимуть від 2000 до 4000 гривень на добу. Вцілому ж відпочинок на морі в Україні у 2021 році залежатиме від погоди, оскільки експерти бояться повного зриву купального сезону.

Схожі статті

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.