У Черкасах молода жінка, яку не пустили у пологовий будинок через коронавірус, народила під деревом: деталі

Жінка народила немовля на землі під зачиненими дверима медичного закладу. Бо мала позитивний тест на коронавірус.

У Черкасах хвора на коронавірус жінка народжувала на землі біля дерева під зачиненою на замок обласною лікарнею. Медики з лікарні вийшли до породіллі аж за півгодини.

Дитину Євгенії Кіркичі довелося приймати її чоловікові Олександрові, йдеться в сюжеті ТСН.

Подружжя мріяло про партнерські пологи, але точно не про такі. Як розповів Олександр, народжувати жінка мала в іншому закладі, але оскільки в неї був COVID-19, довелося везти жінку в обласну лікарню, яка приймає пацієнтів з коронавірусом. Перейми у дружини почалися вночі.

Однак двері в обласній лікарні ніхто для породіллі з небезпечним діагнозом не відчинив. Олександр тричі бігав до приймального відділення, проте це було безрезультатно.

Дружина народила дівчинку під вишнею на куртці чоловіка, на якій досі є сліди плаценти. Олександр пологи почав приймати сам, потім приїхала з дому і допомогла лікарка, якій по дорозі до медичного закладу зателефонував чоловік.

Тільки коли пологи закінчилися, двері лікарні відчинилися й до мами і дитини підійшов медперсонал.

Чоловік обурюється, що бригада вийшла до них з інвалідним візком. Тим часом як дружина не могла сісти, бо була в приспущених штанях з немовлям руках, і не перерізаною плацентою. Врешті привезли зламану каталку і перерізали пуповину вже в пологовому залі.

Чоловік розповів, що всі працівники медичного закладу були дуже повільні, крім лікарки з іншої лікарні, яка мала б приймати пологи, якби не коронавірус, і приїхала на прохання Олександра.

В обласній лікарні таку поведінку медичного персоналу пояснили… помилками самої породіллі і її чоловіка.

Вони кажуть, що жінці треба було викликати швидку. Також майбутній батько пішов до загального приймального відділення, а треба було в перинатальне.

Заступниця головного лікаря обласної лікарні Наталія Лакуста пояснила затримку персоналу тим, що лікарям потрібно було багато часу, щоб одягнути захисні костюми. У лікарні також пообіцяли провести службове розслідування по цьому факту.

Як стверджує чоловік породіллі, вони вдягалися і виходили близько півгодини.

На щастя, дівчинка в таких екстремальних умовах, коли надворі було всього 5 градусів тепла, народилася здоровою.

Мати дитини жартує, що це була така перевірка для її чоловіка, з якою він впорався на відмінно.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?