Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла про свої стосунки з альфонсами: “Їду за ним на своєму кабріолеті”

Христина Горняк стала досить популярною особистістю через стосунки та шлюб з відомим шоуменом Володимиром Остапчуком. 2 роки вся країна спостерігала за романтичними стосунками пари і навіть, пережила з ними розлучення.

Христина після розлучення переїхала жити в Європу, а саме у Відень, там живуть її подружки, тому дівчині було легше справитися зі своїми емоціями саме в цьому місті, адже близькі до серця люди завжди допомагають залікувати на ньому рани. Це було гарно продумане рішення, адже, по-перше, в той період у столиці України були проблеми з електропостачанням, що ще більше вводило у депресивний стан. А нові емоції та коло своїх людей допомагає.

Так, пару місяців Горняк провела в Австрії, де стала більш активною у соцмережах та почала відверто вести свій блог в instagram. Жінка розповідає про свої будні та часто спілкується з підписниками, які ставлять їй різноманітні питання. Це стосується особистого життя після розлучення з медійним чоловіком, про нові звершення у житті, про роботу, жіночність, догляд за собою, та, звісно, про нових чоловіків у її житті.

Зараз Христина відпочиває на Мальдівах, та судячи з історій ні в чому собі не відмовляє, тому підписників дуже цікавить питання з ким вона там знаходиться. Адже відомо, що переліт на острів дуже дорогий, а ось сам відпочинок досить адекватно коштує. Та сама ж Горняк не поспішає розкривати всі карти, а лише жартома розповідає різні варіації подій та свого відпочинку.

Тож, теми про особисте у блозі жінки просто нескінченні. І один з шанувальників запитала у Христини чи платила вона колись за гарного хлопця, на що колишня Остапчука відповіла так:

“От їду якраз за ним на своєму кабріолеті. О боже, вбережи мене від альфонсів, не сплутати б альфо-самцями. Але якщо без жартів, то я більше за класичну фінансову модель в стосунках. Цікаво, що це питання задав хлопець”.

Сторіс Христини

Виходить, що з альфонсами Христина ніколи не була пов’язана, на щастя, тому все ще залишається загадкою, з ким же відпочиває Горняк. Та можливо таємне стане явним.

Схожі статті

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.