Розлучення не за горами: 73-річна Алла Пугачова та Максим Галкін знову потрапили у любовний трикутник?

Легенда радянської естради Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін знову заінтригували мережу, але на цей раз імовірним розлученням. Що відбувається?

Навколо стосунків колись молодого Максима Галкіна та двічі старшої за нього Алли Пугачової ходила неймовірна кількість чуток. Гумориста називали “альфонсом” та “полювальником за скарбами”, а Аллі Борисівні приписували неадекватне сприйняття реальності стосунків з чоловіком.

Алла Пугачова прийняла в сім'ю дітей, яких Максиму Галкіну народила інша жінка
Алла Пугачова та Максим Галкін імовірно потрапили у любовний трикутник

Однак, роки минали, а а пророкування щодо цього шлюбу не збувалися. Ба більше, через 10 років Максим та Алла стали щасливими батьками двійнят, які увесь цей час росли у атмосфері любові та гармонії.

Алла Пугачова та Максим Галкін імовірно потрапили у любовний трикутник

Після 2022 року навколо подружжя знову почали з’являтися скандальні новини. Російські ЗМІ те й діло намагалися приписати парі якісь проблеми, негаразди та нещастя. Але усе це спростовувалося коміком.

Нещодавно Олена Міро також вирішила долучитися до теми шлюбного життя Примадонни і заявила, що пара незабаром може розлучитися.

Мовляв, через 20 років у їхні стосунки знову увірвався Філіп Кіркоров. Який, до речі, нещодавно здивував фанатів раптовою зміною стилю — поп-король став блондином.

“Сміливо припущу, що Алла, можливо, ось-ось звільниться. Старе кохання не іржавіє. Пам’ятаєте, як у Бена і Дженніфер все склалося? Ось і Алка з Філіпом, можливо, возз’єднається. А для цього, звичайно, потрібен новий образ”

Але жодних причин так думати у журналістки немає, адже вона лише поділилася здогадкою, ніяким чином її не аргументувавши.

Нагадуємо, що Максим Галкін почав спілкуватися з Аллою Пугачовою, коли вона була заміжнею. У шлюбі Філіп Бедросович та Алла Борисівна пробули близько 10 років. Спільних дітей у них не було. А наприкінці цього союзу співак неодноразово оскандалився через плітки про його роман з Анастасією Стоцькою. У співачки народився син, який виявився повною копією поп-короля, тож ці чутки досі не вщухають.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.