Справжні розкопки: колишня Зеленського Олена Шоптенко показала, як проводить час з синочком

Відомий хореограф країни та колишня партнерка Володимира Зеленського в "Танцях з зірками" Олена Шоптенко показала, як розвиває сина та проводить з ним час. Всі деталі в нашій статті.

Без сили танцю неможливо уявити сучасне життя. Олена Шоптенко справжній професіонал своєї справи, яка демонструє свою граційність, ніжність та потрібну емоцію в кожній танцювальній постановці.

Свою популярність, славу та розквіт кар’єри здобула завдяки участі в шоу “Танці з зірками”. Саме з майбутнім Президентом України Володимиром Зеленським у 2006 році виборола головний кубок переможців. Далі продовжувала участь, але вже з іншими танцювальними партнерами.

Олена Шоптенко і Володимир Зеленський у найпершому сезоні Танців з зірками
Олена Шоптенко і Володимир Зеленський у найпершому сезоні Танців з зірками

Відомо, що у червні 2013 року вийшла заміж за танцюриста Дмитра Дікусара, проте сімейне життя не склалося й у 2016 році заявила, що пара вирішила розлучитися.

Доля подарувала зірці другого обранця, ним став підприємець Олексій Іванов. Від цього шлюбу у 2018 році танцівниця народила синочка, якого теж назвали Олексієм. Хореографиня не часто публікує світлини зі своєю дитиною. Імовірно вона розуміє, що є публічною особистістю, тому не хоче виставляти особисте життя на загал. Проте деякими цікавими деталями із життя ділиться з підписниками.

Олена Шоптенко показала, як проводить час з сином

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка танцю продемонструвала, як розвиває свого сина Олексія. За словами Олени, вони трошки прихворіли, тому мають достатньо часу, аби провести його разом.

Олена Шоптенко показала, як проводить час з сином

На відео Шоптенко показала гру у вигляді дитячих розкопок. Жінка старається розвивати  моторику рук за допомогою такого дозвілля. Зазначимо, що хлопчик був дуже захоплений у сам процес. Найголовніше, що зараз найрідніші люди знаходяться разом.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.