Олег Винник одружив Тоню Матвієнко і Арсена Мірзояна: весільна сукня нареченої – неймовірної краси (ФОТО)

Знаменитий український виконавець Олег Винник свого часу звів два закоханих серця. Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян одружились частково завдяки колезі.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко досить довго приховували правду про свої стосунки. Втім, до преси знову і знову потрапляли нові знімки молодих людей, через які поповзли чутки про роман. Врешті-решт Арсену довелося розірвати любовний трикутник та зробити вибір.

Виконавець зізнався, що цілий рік вагався, адже думав, що може перебувати в ілюзіях, а коли прийде до тями буде пізно. Але чим далі заходила справа, тим більше він розумів, що дуже сильно закохався і з дружиною необхідно розлучатися.

Олег Винник одружив Тоню Матвієнко і Арсена Мірзояна

Весілля виконавців відбулося 2017 року влітку. Олег Винник підтримав Арсена Мірзояна у його ситуації, тому зовсім не дивно, що вести торжество запросили саме його.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Олег Винник одружив Тоню Матвієнко і Арсена Мірзояна

Ба більше, повелитель вовчиць не взяв з пари ні копійки і безкоштовно відпрацював корпоратив. Звісно, свято відбулося на вищому рівні, адже як може бути інакше, коли ведучим працює сам Винник.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Олег Винник одружив Тоню Матвієнко і Арсена Мірзояна

Нагадуємо, знайомство Арсена Мірзояна та Тоня Матвієнко відбулося на шоу “Голос країни”. Ніна Митрофанівна Матвієнко прекрасно знала про те, що її дочка перебуває у стосунках з одруженим чоловіком і намагалася всіляко припинити цей роман.

Однак, щоб вона не робила, спадкоємиця її не слухала. Коли ж зять увійшов в дім виконавиці, все кардинально змінилося. До Тоні повернулася її старша дочка Уляна, а незабаром на світ з’явилася ще одна дівчинка Ніна. Минулого року родина знаходилася в розлуці, але декілька тижнів тому Тоня повідомила, що приїхала в Україну з Великобританії остаточно.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.