“Це наша історія”: Тіна Кароль поділилася, які почуття спалахнули до Дана Балана – щирі та непідробні емоції

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль вирішила нарешті прокоментувати свої стосунки з Даном Баланом. Чи були справжні почуття у зірок? Деталі в нашому матеріалі.

Особисте життя Тіни Кароль завжди хвилювало багатьох ЗМІ та прихильників її творчості. Після смерті чоловіка Євгена Огіра співачка повністю пройнялася своїм станом та поринула з головою в роботу. Свої чуттєві пісні присвячувала саме коханому. Час, на жаль, не повернути. Треба намагатися далі будувати щасливе майбутнє з новою людиною.

Суддівство на “Голосі країни” подарувало артистці таку можливість. Дан Балан – чоловік з неабиякою харизмою, співочими даними та манерами, що дуже імпонує нашій героїні. Їхні погляди, обійми, подарунки, розмови – завжди демонстрували, що між ними не просто дружба. Неодноразово молдовський музикант показував, що Тіна Кароль могла стати тією самою дамою його серця.

Тіна Кароль та Дан Балан
Тіна Кароль та Дан Балан

Проте чутки про свій роман пара ані підтверджувала, ані заперечувала, але співачка все ж перервала мовчання та розповіла всю правду.

Продюсер шоу Володимир Завадюк заявив, що історія між Даном та Тіною була несправжньою, наче синтетично створена. Жінка відповіла, що нав’язати кохання неможливо і флірт не можна назвати обманом. Вони були повністю щирими й це їхня історія, а як складеться далі – життя покаже.

Цікавого розвитку подій віддані прихильники пари не дочекалися. Тіна Кароль не ділиться своїм потаємним, тому в її Instagram світлин з Даном Балом точно не побачити. Зараз зірка активно допомагає Україні, аби наблизити її до перемоги, збирає кошти на потреби ЗСУ та всім постраждалим від війни, але зі співаком її більше не бачив ніхто.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.