Куди зник Олег Винник: підкорювач сердець не з’являється на публіці вже більше року, і Таюне з собою забрав 

Після майже року відсутності в інформаційному просторі стало відомо про те, де наразі перебуває відомий український співак Олег Винник та яким справам він присвячує свої будні.

Повномасштабне вторгнення в Україну внесло кардинальні зміни в усі сфери нашого життя. Значна кількість українців, і не тільки, об’єдналися зраради нашої перемоги. Кожен працює на своєму фронті: хтось на економічному, хтось на інформаційному, хто волонтерить та збирає гроші для військових, а хтось виборює свободу України на передовій. Чимало українських зірок істотно змінили сфери своєї діяльності та специфіку роботи. Є ті, хто гастролює й передає зароблені кошти на Збройні Сили України. Дехто поповнив ряди армії або розповідає про Україну всьому світові. Однак не обійшлося без селебріті, хто зник з радарів прихильників після 24 лютого. Одним із таких “пропаж” є український співак Олег Винник.

Про те, де зараз перебуває чоловік, чим займається та чому не з’являється на публіці, читайте далі.

Що по соцмережам?

“А де Олег Винник”? Це питання турбує фанатів співака вже більше року. У кожного різні теорії щодо місця перебування Винника та причин його виїзду. Після початку повномасштабного вторгнення він оприлюднив відео-звернення до росіян та білорусів, із закликом до боротьби проти диктаторських режимів у своїх країнах.

Востаннє у соціальних мережах Олег Винник був активний у квітні 2022 року. Чоловік опублікував пост, у якому привітав українців зі святом Великодня. І, власне, на цьому все.

Втік від війни?

Через деякий час після ажіотажу довкола зникнення співака, з’явилась інформація про те, що він перебуває в Німеччині на лікуванні. За словами керівниці офіційного фан-клубу Олега Винника, Валерії Барон, чоловік не з’являється на публіці та в соціальних мережах через поганий стан здоров’я. Втім жінка не зазначила, яке саме захворювання у співака. Крім того, вона додала, підкосилось здоров’я зірки ще задовго до 24 лютого, і в Берліні він вже не вперше на лікуванні.

Забув про Україну?

Це одне із найбільш поширених дорікань в бік Олега Винника. Однак навіть перебуваючи в Німеччині, він активно допомагає Збройним Силам України. Чоловік заснував волонтерську організацію під назвою “Вовчиця” й закуповує військову амуніцію та автомобілі для наших захисників. Виявляється, що співак вирішив не афішувати свою діяльність та не реагувати на хвилі хейту з приводу відсутності в Україні.

Олег Вінник передає воєнну техніку для українських військових
Олег Винник передає воєнну техніку для українських військових

Коли саме Олег Винник повернеться на батьківщину, доволі складно сказати. Як запевнила Валерія Барон, це станеться, коли здоров’я зірки дозволить це зробити. Тож поки він активно допомагає військовим із-за кордону.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.