“Якби не ви, я би не вижив”: Катя Репяхова показала реакцію Віктора Павліка на її ринопластику і ліпофілінг

Молода дружина Віктора Павліка наважилися на радикальні зміни у власній зовнішності. Нещодавно пережила ринопластику і ліпофілінг. Віктор Павлік завжди був проти будь-яких втручань, тому всіх цікавить його реакція на побачене.

Неодноразово шлюб Віктора Павліка та Катерини Репяхової доводив, що побудувати справжнє щастя можна з будь-якої спроби. Варто довіритися своєму серцю, власним емоціям та почуттям. Дівчина стала четвертою офіційною дружиною співака, проте це не завадило продовжувати будувати спільний сімейний затишок.

Катерина дуже щира, відрита, яка не боїться демонструвати своїх власних почуттів у своєму Instagram-блозі, який користується популярністю серед усіх дівчат, молодих матусь та прихильників творчості її чоловіка. Цього разу вона дійсно змогла здивувати.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Жінка завжди була проти будь-яких втручань у природну красу, проте згодом змінила своє рішення і навіть збільшила свої губи, хочемо зазначити, що зробила їх дуже красивими, з гарною формою, які подібні до справжніх. Репяхова переконує, що головне не переборщити у цьому питанні й знати міру.

Нещодавно заінтригувала всю армію підписників та навіть закрила профіль у власному Instagram, аби тільки її віддані фанати змогли дізнатися про все найпершими. Дівчина давно мріяла змінити форму свого носа і відкрито про це говорила, але коли ця подія станеться – не повідомляла. І ось, нарешті, всі дочекалися. Катерина Репяхова таки зробила те, чого так хотіла. Реакція Віктора Павліка на це неоднозначна, але він підтримав дружину, бо дуже її кохає.

Катерина Репяхова показала реакцію свого чоловіка на ринопластику і ліпофілінг

За словами чоловіка, аби не ви, підписники Каті, він не вижив. Це все сказано в жартівливій формі, але додав, що в його коханій все влаштовувало. Зараз він приймає її з усіма змінами у зовнішності та прийшов підтримати дружину до лікарні. Наразі жінка знаходиться на реабілітації, але щаслива від здійсненої мрії. Зізналася, що найважчим є те, що ніс не дихає, проте тримається і готова якнайшвидше побачити готовий результат.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.