Забула валізу в літаку: Єфросиніна розповіла про наслідки цілодобової роботи та постійних перельотів

Тримати все під контролем — мрія багатьох людей. Втім що трапляється, коли ти береш забагато обов'язків на себе? Маша Єфросиніна поділилась своїм досвідом.

У сучасному світі просто-таки неможливо жити спокійно та без стресу. Усі постійно літають в різні країни, бігають з одної частини міста в іншу лише задля того, щоб виконати всі поставлені задачі. Втім здоров’я — це не вічний двигун, і воно може дати про себе знати в самий відповідальний момент. Якщо говорити про зірок, то темп їхнього життя на порядок швидший, аніж у звичайних людей. Вічні гастролі або відрядження сильно виснажують і заважають продуктивності.

Із такою проблемою зіткнулась відома українська телеведуча, блогерка, волонтерка та громадська діячка Маша Єфросиніна. Дівчина поділилась на своїй сторінці в Instagram наслідками нескінченної роботи та відсутності відпочинку.

Наразі Маша Єфросиніна працює над зйомками багатьох проектів. Наприклад, ведуча займається створенням випусків проекту “Дорослі дівчата” з Олею Поляковою та серії інтерв’ю “Екзамен. Нова реальність” із відомими українцями для свого каналу на YouTube. Ба більше, паралельно Єфросиніна керує роботою власної громадської організації “Фонд Маша”, яка спеціалізується на допомозі жінкам, які постраждали від різних видів насильства. Ну і не забуваємо про те, що вона звичайна людина, у якої є свої побутові та сімейні питання, які варто вирішувати.

Громадська організація Маші Єфросиніної "Фонд Маша"
Громадська організація Маші Єфросиніної “Фонд Маша”

Пригоди зі знаком мінус

У своєму дописі в Instagram Маша Єфросиніна поділилась історіями, що відбулись із нею за останні декілька тижнів. Почала вона з того, що через нестачу сну та велике навантаження, жінка іноді не завжди здатна зрозуміти, де вона знаходиться одразу після пробудження.

Крім того, в одній із робочих поїздок до Парижу, у ведучої вкрали документи, які вона зараз намагається відновити. Через декілька днів після чергового перельоту, Маша Єфросиніна забула свою валізу в літаку, і навіть не одразу зрозуміла це. Якщо ви думали, що це все, то ні. Через тиждень після повернення з чергового закордонного відрядження дівчина помітила, що зник бокс із косметикою, засобами та стайлером для волосся. Як виявилось, ведуча поклала його на ліжко в готелі й просто забула покласти до валізи.

А вишенькою на торті стала дорога на потяг у Варшаві. Єфросиніна розповіла, що таксит “клеївся” до неї й провів екскурсію по районам міста, де зазвичай живуть наркомани.

Підсумувала ведуча свій пост думкою про те, що варто трохи призупинити роботу й виділити час для відпочинку.

 

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?