Нова мова та незвичайна школа: як живуть діти Пугачової та Максима Галкіна на їхній історичній Батьківщині

Максим Галкін та Алла Пугачова більше року проживають в еміграції. За цей час їм вдалося непогано влаштуватися в Ізраїлі. Як змінилося життя їхніх дітей?

Лютого минулого року Максиму Галкіну та Аллі Пугачовій довелося зробити доленосний вибір у їхньому житті. Гуморист публічно засудив повномасштабну війну в Україні, забрав свою родину та рушив в Ізраїль. Даний вибір країни для еміграції не є дивним, адже комік ніколи не приховував свого справжнього коріння. Подейкували, що і сама Алла Борисівна є єврейкою, однак ця інформація підтверджена не була.

Як живуть діти Пугачової та Максима Галкіна

Після втечі з російської федерації на зіркову пару чекав розкішний маєток в Кесарії, де раніше сімейство проводило канікули. Замок в селі Грязі пара залишила на онука Алли Борисівни Микиту Преснякова.

Згодом для вас інформація, що нерухомість зірок намагаються відібрати, але сам Максим неодноразово заявляв, що розкішно будівлю вони з дружиною будуть використовувати у якості літньої резиденції. Дана заява зайвий раз підтвердили наміри пари не повертатися в москву.

Максим Галкін зізнався, що двійнята Ліза та Гаррі мучаться від ревнощів
Як живуть діти Пугачової та Максима Галкіна

Хоча переїзд мав би бути для маленьких дітей дуже стресовою подією, Ліза та Гарі швидко адаптувалися. Це і не дивно, адже гуморист постійно займався зі спадкоємцями іноземними мовами, багато подорожував разом з ними та встиг показати дітям світ.

На своїй історичній батьківщині діти рушили до незвичайної елітної школи і продовжують всесторонньо розвиватися, як і раніше. Максим регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітні кадри за участю своїх спадкоємців і зайвий раз доводить, що двійнята почуваються за кордоном досить комфортно, впевнено та захищено.

А от Алла Борисівна ніби стала набагато частіше вибиратися з дому. Декілька разів легенду радянської естради помічали на різноманітних концертах, і назавжди у супроводі Максима Галкіна. Наприклад, нещодавно Примадонна гуляла разом зі своїм охоронцем. Здебільшого усі новини, які розповсюджується російською пресою про погане життя сімейства за кордоном обидва регулярно спростовують.

Наприклад, не так давно Алла Борисівна повідомила, що новина про пограбування її маєтку в Кесарії є абсолютним фейком.

Схожі статті

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?