МастерШеф. Професіонали 4 сезон 7 випуск від 25.03.2023: хто покинув проєкт – “Мали минулого тижня вигнати”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 7 випуску від 25.03.2023 вже відомо. Дізнайтеся детальніше, хто з учасників пішов на цей раз у нашій статті.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 7 випуску від 25.03.2023. На цей раз проєкт покинула учасниця на ім’я Вікторія.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

У цьому випуску усі учасники підкоряли та готували складні страви світу. Дивували панна коттою, стравами з найбільшої сарани та томатною сальсою. Але не всім вдалося впоратися із таким завданням. Тож учасники змагалися за місце у проєкті у битві чорних фартухів.

Примітно, що у глядачів вже формуються улюбленці. Наприклад, останнім часом багато компліментів отримує кулінар на ім’я Антон. Також без підтримки на залишається красуня Анастасія, яка активно відповідає користувачам мережі Instagram та дякує за компліменти щодо її роботи.

Як передбачали глядачі, з шоу на цей раз пішла Вікторія Рябова, яка здебільшого сподобалася публіці як людина, але отримала багато критики в соціальній мережі Instagram як професіонал.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Однак не тільки Вікторії не вдалося впоратися із завданням. Зненацька аутсайдером став Антон Гільчук. Його тартар був пересолений, морква надто маринована, а у поєднанні вся страва вийшла перенасиченим смаком. А ось Рябова подала рибу зі зябрами, не прибравши навіть хребет. Ольга Мартиновська категорично відмовилася куштувати цю страву. Але на цьому найгірші подачі не закінчилися. Едуард, Данко, Анастасія також не вразили суддів. Усі п’ятеро одягли чорні фартухи.

Варто відмітити, що не так давно продюсери шоу розповіли, чому у глядачів виникає враження, ніби цей сезон сильно відрізняється від попередніх. Через повномасштабну війну в Україні більшість учасників соромилася проявляти бурхливі емоції, відчуваючи відповідальність перед глядачем. Окрім цього на настрій кулінарів сильно впливали нові реалії, які включали відключення світла та роботу генераторів, а також постійна необхідність ховатися в бомбосховищах. Через це знімальний процес постійно переривався, а досвід нових учасників суттєво відрізнявся від досвіду попередніх, і це відчувається навіть через екран.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.