Настя Каменських одужала і готова співати для України: її голос більше не звучить як бас Потапа

Настя Каменських відома українська співачка, яка завоювала кохання слухачів багато років тому. Й досі її пвсеі виходять в топ рейтингів. Але поціновувачів її творчості цікавить ще й звичайне життя зірки.

Каменських, як і всі нинішні артисти довго йшла до своєї мети та успіху. І її популярність прийшла до неї досить несподівано, адже вона просто прийшла на кастинг до Потапа й стала його колегою та партнеркою у дуеті “Потап і Настя”. Їхні пісні досить швидко залишалися на підкірці слухачів, і майже кожен другий наспівував їхні тексти.

Настя Каменських
Настя Каменських

Багато років Настя Каменських співала дуетом з продюсером Потапенко, але в певний момент їй це набридло, оскільки вона хотіла розвиватися як самостійна артистка, писати власні пісні, передавати власні емоції, переживання, відчуття, світогляд. Адже коли ти сам пишеш та сам співаєш  без партнерів, ти пропускаєш це все крізь себе і люди це бачать і тому в них зароджується любов до творчості того чи іншого артиста.

Каменських може похизуватися неймовірним та унікальним голосом, немає більше в Україні такого тембру, як у Насті. Адже вона така одна, і варто сказати, що співачка вміє володіти своїм голосом, вона може змінювати інтонації та співати по-різному.

Але нещодавно жінка дуже налякала своїх підписників, адже у неї була серйозна проблема зі зв’язками і Настя майже втратила голос. Звісно, дівчина відразу почала лікуватися, вона регулярно ходила на процедури та робила все можливе аби зберегти свій голос. Через це їй довелося перенести всі заплановані концерти.

Сторі Каменських
Сторі Каменських

Та ось днями Настя нарешті змогла потішити поціновувачів своєї творчості тим, що вона одужала і вже пише свої популярні старі пісні українською. А також Каменських анонсувала свій новий концертний тур.

Схожі статті