Дає уроки англійської: Оля Цибульська повідомила, як син Нестор навчає її іноземній – наче родом з Британії

Українська співачка Оля Цибульська вразила публіку розумовими здібностями свого сина. Виявляється, що хлопчик у свої юні роки вільно розмовляє англійською мовою.

До початку повномасштабної війни, яку розпочала росія на території України артистка ретельно приховувала свого чоловіка від сторонніх очей. Ходили різносторонні плітки, що жінка народила свого синочка Нестора від співака Дзідзьо. Проте тепер все стало на свої місця.

Жінка заміжня та виховує свого єдиного нащадка від коханого – Сергія Грисюка. Пара розповіла, що чоловік займається такою діяльністю, де публічність тільки заважала йому, тому вони не наважувалися виходити з тіні. А тепер, коли в країні є набагато важливіші проблеми співачка більше не приховує того єдиного.

Сергій розповів, що з 2013 року обіймає посаду керівника ТОВ “Радивилівмолоко”. Це сімейний бізнес, яким також керують його батько та сестра.

6 січня 2023 року синочку подружжя виповнилося 8 років. Нестор копія зіркової матусі по зовнішності, а ще зростає досить допитливим та розумним не на свій вік.

Оля Цибульська повідомила, як син Нестор навчає її іноземній

На власній сторінці в Instagram співачка неабияк приємно здивувала своїх прихильників. Цибульська продемонструвала, як син виправляє її вимову по іноземній.

Оля Цибульська повідомила, як син Нестор навчає її іноземній

Артистка вирішила виконати хіт англійською мовою і запитати в синочка, як правильно вимовляти ті чи інші слова. Нестор почав виправляти зіркову матусю та правильно проспівувати вирази з пісні. Хлопчик демонструє свій вже британський акцент з хорошою, гідною вимовою.

Зірка не приховує, що завжди займалася розвитком своєї дитини. Їй приємно бачити такі результати, тому старання матусі не проходять даремно й результати цьому доказ.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.