Покинув Притулу та Ганну Жижу й зник: де зараз знаходиться колишній ведучий програми “Ревізор” Вадим Абрамов

Усі ресторатори та власники готелів завжди остерігались спонтанного візиту команди "Ревізор" до них. Втім, прихильників програми є чимало, і багато з них слідкують за життям улюблених ведучих.

Проект “Ревізор” стала унікальним на українському телебаченні. Формат програми є оригінальним, а не запозиченим, як це часто буває. Ба більше, концепцію шоу викупив один з російських телеканалів й назвав свою версію “Ревізорро”.

Український “Ревізор” налічує одинадцять сезонів. Перший випуск проекту з’явився в ефірі в далекому 2011 році. Тоді ведучою була усім відома Ольга Фреймут. Подорожувала Україною (і не тільки) телеведуча аж чотири сезони. На зміну їй прийшов Вадим Абрамов, який перевіряв заклади та готелі два сезони.

Власне, чоловік дуже полюбився глядачам завдяки своїй харизматичності та почуттю гумору. У випусках нерідко з’являлась шеф-редакторка “Ревізору” Ганна Жижа, із якою Абрамов доволі мило спілкувався та жартував. Свого часу фанати програми підозрювали, що у них зав’язався справжній роман на зйомках.

Вадим Абрамов та Ганна Жижа
Вадим Абрамов та Ганна Жижа

Також існувало пост-шоу під назвою “Страсті за Ревізором”. Воно стало прекрасним майданчиком для власників закладів харчування та готелів для того, щоб висловити свою незгоду із рішенням Абрамова та відстоювати власну точку зору. Ведучим цієї програми став Сергій Притула, із яким екс-ревізор також підтримував гарні взаємини.

Втім, після того, як новим ведучим програми став Микола Тищенко, Абрамов зник з радарів фанатів. Ходили чутки про те, що чоловік переїхав до Америки і почав там нове життя.

А що зараз?

Після початку повномасштабного вторгнення росії Вадим Абрамов не сказав ні слова попри те, що народився в києві і є українцем. Ба більше, виявилось, що не один рік він проживає на території рф. Наразі він активно співпрацює з російським телеканалом П’ятниця. Він продовжив свою кар’єру ведучого, й знімається в програмі “Чотири дачі”.

Вадим Абрамов із нагородою за перемогу в шоу Чотири дачі
Вадим Абрамов із нагородою за перемогу в шоу Чотири дачі

Формат шоу є міксом “Ревізора” та “Чотирьох весіль”. Абрамов подорожує росією та перевіряє садиби росіян, які виявили бажання взяти участь. Ймовірно, він і надалі продовжить працювати на російського глядача та ігнорувати трагічні події в Україні, які спричинила рф.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.