Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу досяг бажаного та покинув Україну: молоду дружину забрав з собою

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу після гучного весілля покинув територію України. Усі деталі в нашій статті.

Офіційне розлучення Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу сталося 4 роки тому. Цьому передувало розставання тривалістю у 2 роки після того, як стало відомо про зради чоловіка.

Це був неймовірно складний період для артистки. Вона не приховувала, що не могла вгамувати в біль і довго приходила до тями. Натомість турецький бізнесмен швидко знайшов заміну коханій. Так, Мурат почав зустрічатися з візажисткою на ім’я Лілія Реус. Позаминулого року підприємець зробив їй пропозицію руки і серця під час їхньої подорожі до Туреччини, а днями пара офіційно побралася.

Мурат Налчаджиоглу рушив з новою дружиною у медовий місяць

Мурат Налчаджиоглу рушив з новою дружиною у медовий місяць

Звісно, після такого торжества подружжя рушила у медовий місяць, який як не дивно вони також проведуть на батьківщині бізнесмена. Так, молодята вже почали активно публікувати на особистих сторінках соціальній мережі Instagram нові знімки, які зроблені в Туреччині.

Мурат Налчаджиоглу рушив з новою дружиною у медовий місяць

Нагадуємо, що обидва вступили у шлюб, вже будучи батьками. У Мурата та Ані Лорак підростає спільна дочка Софія, а от у Лілії також є спадкоємиця від іншого чоловіка. Незадовго до весілля родина багато часу проводила разом, тоже зведені сестри змогли краще впізнати одна одну.

Тим часом Кароліна будує своє особисте життя з іспанським обранцем. Нагадуємо, що минулого року артистка повідомила про свій роман з тренером з йоги. Спочатку шанувальники могли лише здогадуватися про зв’язок Лорак з чоловіком, але згодом Ані вирішила розповісти про все напряму. На даний момент пара підтримує стосунки на відстані, через що багато подорожує.

Зокрема, Кароліна часто приїжджає до Іспанії, а Ісаак вже побував в російській федерації. Не обійшлося і без скандалів. Тренер прийняв рішення стати на захист Лорак і публічно образив українців у розмові з блогером Богданом Беспаловим. Під час діалогу Ісаак заявив, що Кароліна просто намагається заробити, а от її співвітчизники, мовляв, ставляться до неї дуже несправедливо.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.