Емігрантка Наталія Холоденко роздає роботу українкам на лазурному узбережжі Франції: “Середня зп 10-15 євро”

Одна з найбільш популярних психологів України Наталія Холоденко нині перебуває в романтичній Франції й надала необхідну інформацію українкам, які потребують заробітку.

Відзначитися та заявити про себе, як справжнього фахівця своєї справи, Наталія зуміла завдяки участі в багатьох телешоу, де конче необхідна експертна психологічна думка. “Половинки”, “Один за всіх”, “Від пацанки до панянки” та інші проєкти зробили свою справу й тепер про Холоденко знають багато українців.

З початку повномасштабного вторгнення психологиня, як і достатня кількість інших жінок з дітьми перебралася шукати прихистку за кордоном. Спочатку повідомила, що проживала на території Німеччини в сім’ї німців, а нині перебуває в розкішній Франції. Її блог став корисним порятунком з допомогою та порадами в боротьбі зі стресом та іншими правилами про збереження здорового емоційного стану.

Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні
Наталія Холоденко роздає роботу українкам на лазурному узбережжі Франції

Так, нещодавно у своєму блозі соціальної мережі Instagram Наталія надала необхідну інформацію жінкам, які знаходяться в пошуку роботи. Розповіла, що на лазуровому березі наразі велика необхідність в послугах няні та клінінг-леді.

“Даю інформацію про роботу. На лазуровому березі дуже великий запит на нянь з проживанням і клінінг-леді. Багато сімей з України. Кожного дня чую як запитують. В цілому роботи такої дуже багато. Середня зп прибирання 10-15 євро на годину. Няні, як правило, ставки”, – повідомила Холоденко.

Наталія Холоденко роздає роботу українкам на лазурному узбережжі Франції

Вона запевняє, що таких українських сімей багато, однак важливо вміти знайти до кожного підхід, гарно там почуватися й збігатися з ними, їхніми думками та поглядами. В разі зацікавленості, психологиня готова надати всю інформацію детальніше та відповісти в коментарях на всі запитання.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.