Володимир Остапчук похизувався нагородою у Військовому інституті – молода дружина Полтавська пишається

Знаменитість Володимир Остапчук, окрім цікавого особистого життя, може похизуватися нагородами за свою професійну діяльність, тому молода дружина Полтавська може пишатися здобутками чоловіка.

Бути відомим в медійному просторі Володимиру Остапчуку допомогли, безперечно талант, велика жага пов’язати життя з кар’єрою телеведучого, а також цікаві подробиці шлюбів з колишніми жінками.

Шоумен той ще серцеїд, адже довго в пошуках нової дівчини ніколи не барився й завжди знаходив заміну попереднім. Про розлучення з першою дружиною Оленою Войченко стало відомо у 2019 році, а через рік телеведучий одружився вдруге, знайшовши розраду, в обліку нотаріуса Христини Горняк.

Навіть тут Остапчук відзначився, адже менш ніж за 2 роки, стало відомо про розлучення й цього союзу. Наразі чоловік запевняє, що визнав всі помилки минулого й будує нове щасливе майбутнє з нинішньою обраницею, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Зізнався, що на початку стосунків зважав на різницю у віці, але потім збагнув, що кохана занадто мудріша своїх років.

Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Володимир Остапчук похизувався нагородою

В блозі зірки можна побачити багато цікавих подробиць з життя, зокрема й перебіг самих стосунків, з новою дружиною Полтавською. Нещодавно чоловік мав честь провести захід у Військовому інституті столиці й похизувався нагородою, отриманою за активну підтримку та сприяння життєдіяльності навчального вишу.

Володимир Остапчук похизувався нагородою у Військовому інституті

Чоловік став ведучим випускного Київського національного університету імені Тараса Шевченка студентів Військового інституту. Зі сцени промовив слова вітання й зазначив, що вони, нинішня молодь є нашою надією, честю та гідністю.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.