Не Даша Кацуріна: розлучений Володимир Дантес розповів про свою симпатію до жінки, яка старша за нього

Знаменитий український виконавець Володимир Дантес публічно заявив про свою симпатію до своєї колеги по цеху. Хто подобається колишньому чоловіку Наді Дорофєєвої?

Володимир Дантес славиться своїм вміння давати гострі коментарі, придумувати на ходу жорсткі жарти, тощо. У цьому питанні він дещо схожий на Олексія Дурнєва, чи є почуття гумору та харизма також проклали йому дорогу до шоу-бізнесу.

Неодноразово Надя Дорофєєва розповідала, що через цю якість у них бували проблеми в стосунках. Однак зараз пара вже не разом, а у житті Володимира Дантес з’явилася інша. Мова йде про Дашу Кацуріна, яка змусила його подивитися на батьківство і не життя в цілому інакше.

Володимир Дантес зізнався у своїй симпатії до Маші Єфросиніної

Дантес позповів, кому присвятив нову пісню
Володимир Дантес зізнався у своїй симпатії до Маші Єфросиніної

Але наявність коханої жінки не заважає людям мати симпатію і до інших людей. Хтось нам імпонує, а хтось – ні. Нещодавно співаку довелося розповісти своїй аудиторії, хто ж з зірок йому симпатизує.

Український музикант Володимир Дантес прийшов у студію “Наше радіо” і відповів на кілька запитань ведучих. Так, одним з каверзних питань було про те, хто співакові подобається більше – Маша Єфросиніна або Оля Полякова. Зірка одразу ж зізнався, що йому подобається саме Маша, і справа не тільки у її зовнішності, але і у внутрішній енергетиці, яку він відчуває.

“Блін, для мене Маша. Це ж не тільки зовні. Але ще й з якоїсь енергетики. Тому я за Машу”, – зізнався Дантес.

Володимир Дантес зізнався у своїй симпатії до Маші Єфросиніної

Примітно, що зіркам доводилося працювати разом неодноразово, а тому Володимир та Марія добре знайомі.

Нагадуємо, що минулого року Володимир та Надя повідомила про те, що розлучається. Як з’ясувалося пізніше, розрив стався набагато раніше за повномасштабне вторгнення, однак після 24 лютого подружжя більше не могло приховувати правду та підігрувати. А тому було прийняте рішення про оприлюднення новини. З тих пір Надя зустрічається, а як нещодавно поговорюють, вийшла заміж за Михайла Кацуріна. Тим часом Володимир зійшовся з колишньою дружиною Кацуріна Дашею. Дана ситуація багато разів ставала темою для жартів та глузування в мережі.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?