Родина з обкладинки: в яких світових журналах друкували Володимира Зеленського і першу леді Олену

Родина Володимира та Олени Зеленських за останні півтора роки стали насправді героїчною родиною і прикладом сімейної підтримки та опори для всього світу. Вони цікавлять світ разом та окремо.

Володимир став справжнім героєм сучасності, він показав, як можна відстоювати власні кордони та кордони своєї країни. Він єдиний президент за всю історію України, який не відступився і не здав її ворогам. А це вже велике досягнення, яке його робить лідером в очах керівників інших держав, а головне в очах свого народу.

В
Олена та Володимир Зеленські

Нині взяти інтерв’ю у президента України – це мрія кожного журналіста, а також велика задача для кожного видання. Але його графік настільки щільний, що навіть такий журналіст, як Дмитро Комаров ледве спіймав 30 хвилин для розмови з Володимиром.

Але щодня можна помітити статті про Володимира та Олену Зеленських, адже вони дійсно щохвилини роблять все можливе заради того, щоб Україна наблизилась до перемоги. Олена працює так само багато, як і її чоловік Володимир, адже роль першої леді така ж сама важлива, як і робота президента. Це бачить не лише Україна, а ще й світ.

Тому, навіть не дивно, що видання такого високого рівня, як американський ТIME зобразив Зеленського на обкладинці одного з випусків і написав про нього гарну статтю.

Володимир на обкладинці TIME

Так само був випуск ТIME і з Оленою на обкладинці.

Перша леді на обкладинці TIME

А ось удвох Олену і Володимира друкували на обкладинці VOGUE.

Зеленські на обкладинці VOGUE

Також днями вийшов номер іспанського журналу EI MUNDO з Оленою Зеленською на обкладинці.

Олена Зеленська на обкладинці EI MUNDO

Тож, світ бачить всі досягнення та зусилля родини Зеленських, які спрямовані на благо рідної країни та найшвидшої перемоги. Тож, українці насправді можуть пишатися такими лідерами, які керують нашою країною і прославляють її в усьому світі.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.