Співачка MARUV неочікувано змінила псевдонім і випустила новий провокаційний трек: як раніше вже не буде

Українська співачка MARUV завжди вміла здивувати публіку своїми цікавими піснями, які мали свій стиль і звучання, а також вони швидко ставали хітами, які насправді дивували.

MARUV стала однією з найзагадковіших українських співачок, оскільки її особистість ніколи не була розкрита повністю. Насправді Аня просто не хотіла пускати когось стороннього у своє життя. Адже вона, як багато інших зірок вважає, що вона має цікавити людей своєю творчістю, а не своїм коханням чи способом життя. Адже це нікому не потрібно, проте всіх цікавить щось пікантне.

MARUV вперше вийшла на зв'язок
MARUV

Справжнє ім’я загадкової співачки Анна Корсун. Але вона стала відомою під своїм загадковим псевдонімом MARUV. Адже саме під цим іменем її знає весь світ. Бо MARUV брала участь у всесвітньому конкурсі талантів – Євробаченні. У 2019 році дівчина змогла вразити своїм неймовірним голосом та харизмою. На сцені вона відіграла неймовірно.

Цікаво те, що майже всі пісні співачки написані та виконані англійською мовою. Це новий рівень творчості, адже у нашій країні всі пісні загалом пишуться українською. А от MARUV вирішила одразу піти зі своїх козирів та вражати публіку не лише своєю дивакуватістю і сміливістю образу, а ще й новим і дуже гарним рівнем творчості.

Та варто сказати, що після початку повномасштабної війни Анна разом зі своїм чоловіком поїхала за кордон і майже нічого не висловлювала про війну та свою позицію, адже народження її первістка припало саме на цей жахливий період. І це питання хвилювало дівчину більше, ніж все інше.

Нове ім'я MARUV
Нове ім’я MARUV

А от днями дівчина з’явилась в інстаграм під новим ім’ям та з новою піснею, яка те стане хітом, адже має глибокий сенс. Аня вирішила різко змінити своє творче життя і саме тому вона нещодавно співачка зізналася, що вже переросла свій сценічний псевдонім і більше не почувається комфортно. Вона записала нову пісню під новим ім’ям Шарлотта Утуту. Кліп під назвою “Killing me softly”, що у перекладі звучить так, “Вбиваючи мене м’яко” вийшов 3 липня. Це перший повноцінний ролик MARUV за останні півтора року.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.