19-річна Олександра і 10-річний Кирило: як виглядають діти Зеленських та чим вони займаються

Після того, як Володимир Зеленський став президентом, він став цікавити публіку ще більше, ніж за часів "Кварталу", а також його родина та діти, які взагалі не є публічними.

Відомо, що Володимир та Олена мають двох дітей, старшу дочку Олександру, якій вже 19 років, а також 10-річного сина Кирила. Діти не прагнуть публічності, навіть навпаки не хочуть бути мішенню для ЗМІ. Адже у нашому світі діти впливових людей завжди викликають до себе неймовірну кількість уваги. Саме через це бажання виходити у світ у дітей президента немає.

Олена Зеленська розповіла, як навчаються її діти під час війни
Де навчаються діти Зеленських під час війни

Хоча раніше, коли Олександра була маленькою, вона брала активну участь у різних шоу. Наприклад, приходила на “Розсміши коміка” й виграла гроші. Тоді у ролі суддів були якраз Володимир Зеленський та Євген Кошовий. Також Саша ще кілька разів з’являлась на публіці, але коли дівчина виросла, почала цього соромитись і припинила свої публічні виходи. Саме через це фотографій президентської доньки важко знайти.

Саша Зеленська на Розсміши коміка
Саша Зеленська на Розсміши коміка

Відомо, що зараз дівчина навчається в київському університеті та вивчає юриспруденцію. І головне те, що дівчина задоволена і попри свої страхи знайшла собі друзів у ВНЗ. Про це в одному зі своїх інтерв’ю розповіла перша леді.

“Мені здається, що обрала вона вдало, тому що їй подобається, і це їй “заходить”. Це йде м’яко, без напруги. В неї виходить. Тому сподіваюся, що вона продовжить цю свою дорогу. Але ми не тиснули на неї, тому що я пам’ятаю, як у мене майже не було вибору під час вступу” – зізналась Олена.

А ось молодший син Кирило навчається у школі. Хлопець також не є публічним і йому вистачає того, що його батьки завжди зайняті своїми робочими справами, які майже завжди на виду. У школу хлопець ходить в Києві, тобто, ніхто нікуди не поїхав під час війни, хоча вони могли б.

Родина Зеленських
Родина Зеленських

Кирило нині вже добре розбирається з питаннями військових озброєнь і при зустрічах обговорює це зі своїм батьком. Тобто, замість ігор, хлопець має інші захоплення, адже він у цьому живе. На жаль, дитинство зараз інше у дітей, тож і Кирило піддається цьому.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.