Зірки, що поставили на вуха Голівуд: Сердючка, Кличко та Джамала отримали ролі в американських фільмах

В американських фільмах лунають не тільки згадки про Україну, а й знімаються українські зірки. Хто з відомих вітчизняних особистостей засвітився в голлівудському кіно?

Переглядаючи світові кінострічки, ми не раз помічали згадки про Україну. Не завжди вони можуть нам подобатися через стереотипне відображення нашого народу, також згадують про Чорнобильську катастрофу та війну з росією.

Але не все так погано, у Голлівуді звучать імена українських культурних діячів. Кіно згадує наших спортсменів, виконавців, політиків. А деякі з них брали участь в зйомках фільмів.

Володимир Кличко

Всесвітньо відомого боксера не раз запрошували в кіно. Епізодичні ролі Володимир Кличко виконував в фільмах “Одинадцять друзів Оушена” та “Кров’ю і потом: Анаболіки”. Крім того, Кличко зіграв другорядну роль в стрічці “Безвухі зайці”, де грав нареченого героїні.

Кличко розповів про зйомки в Голлівуді
Кличко розповів про зйомки в Голлівуді

Сердючка

Виконавець Андрій Данилко здобув всесвітню популярність після участі в Євробаченні. Ексцентричний образ співака запав в душу не лише українцям. Команду зірки запросили на зйомки екшену “Шпигун”. Головна героїня фільму намагається відібрати мікрофон у Вєрки, поки та виконує на сцені хіт “Dancing Lasha Tumbai”. Але відібрати щось в українця не так вже й просто.

Данилко розповів про зйомки в Голлівуді
Данилко розповів про зйомки в Голлівуді

Джамала

Після перемоги Джамали на Євробаченні зірку запросили до комедії “Євробачення: Історія вогняної саги”, яку знімав Netflix. Працюючи над фільмом, співачка познайомилася з всесвітньо відомими акторами. Жінка знімалася з Віллом Ферреллом, Рейчел МакАдамс і Деном Стівенсоном.

Джамала розповіла про зйомки в Голлівуді
Джамала розповіла про зйомки в Голлівуді

Віктор Ющенко

Звісно, третій президент України в фільмах не знімався, але згадували його не один раз. Голлівудським режисерам припала до душі історія отруєння політика. Про це згадували в серіалах “Королеви крику”, “Закон та порядок”, “Криміналісти: мислити як злочинець”, “Шпигунське ремесло”.

Отруєння Віктора Ющенка згадували в Голлівуді
Отруєння Віктора Ющенка згадували в Голлівуді

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.