Дівчина Дантеса Кацуріна після сесії з психологом зізналася, навіщо їй чоловік: подарунки та турбота

Дівчина відомого українського співака Володимира Дантеса звернулася до спеціаліста, щоб краще зрозуміти свою жіночність та привабливість. Та отримала цікаве завдання

Історія кохання, що розвивається у Дантеса та його обраниці Даші Кацуріної, приголомшує публіку. Дівчина в черговий раз поділилася деталями особистого життя пари. Зараз Даша скористалася послугами спеціаліста, щоб покращите інтимне життя пари.

Дівчина звернулася за допомогою до с*ксолога. Вона старається глибше пізнати себе та свою жіночність. За словами дівчини, спеціаліст дав її домашнє завдання. Кацуріна має тиждень записувати, для чого їй кохання.

Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса
Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса

Дівчина поділилась результатами власного дослідження у своєму Telegram-каналі. Вона пояснила, завдання створене для того, що зрозуміти, чи не перекриває вона особисті потреби, які повинна вирішувати самостійно, іншою людиною.

Кацуріна поділилася своїми думками. Бізнесвумен виділила, як примітивні речі – с*кс, подарунки та турботу, так й більш душевні фактори. За її словами, кохання потрібне для саморозвитку, адже кохана людина надихає дівчину. Також, Даша вважає, що закоханість надає енергію та мотивує. Важливим є і почуття безпеки, яке відчуваєш за спиною чоловіка.

Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса
Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса

Дівчина цінує час, який закохані проводять разом та вважає не менш важливим проводити спільне дозвілля всією родиною. Для дівчини важливо, щоб її обранець спілкувався з її дітьми та з легкістю знаходив з ними спільну мову. Як бачимо зі сторіс пари в Instagram, у Дантеса це чудово виходить. Чоловік, навіть підшукав для дітей Кацуріної майбутню професію.

Наразі, Даша все ще думає, чим доповнити її список важливих речей. Дівчина впевнена, що поради спеціаліста допоможуть парі краще розуміти самих себе та один одного.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.