Хто за ким сохне на 1+1: все про романи Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва, Людмили Барбір і Руслана Сенічкіна

Ведучі шоу "Сніданок з 1+1" розпочинають ранок мало не кожного українця вже понад 20 років. Ми знайомі з їхніми телевізійними образами, але що приховують ведучі та як виглядає їх життя поза камерами?

Руслан Сенічкін

Вже 13 років поспіль, відомий український телеведучий Руслан Сенічкін працює в команді головного ранкового шоу країни – “Сніданок з 1+1”.

Шоумен не любить розповсюджуватись на тему особистого життя. Сенічкін каже, що багато хто є в його серці, там найближчі: мама, сестри та племінниця. Проте про романтичні стосунки Руслан не згадує. Телеведучий зізнався, що вже звик до своєї самотності, тому на даний час не планує шукати пару.

Попри виключну обачність зірки, глядачі все одно приписували Сенічкіну романи із колегами Лідією Таран та співведучою Людмилою Барбір.

Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1
Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1

Неля Шовкопляс

Телеведуча Неля Шовкопляс також завжди була дуже обережною до того, що стосувалось розмов про особисте життя, шлюб та чоловіка. Проте відомо, що Шовкопляс вийшла заміж у 2013 році. Разом із чоловіком Владиславом пара має 2 спільних синів-двійнят.

Неля рідко ділилася інформацією про свого чоловіка публічно, проте нещодавно з’явилась у інтерв’ю для YouTube-каналу Аліни Доротюк, де розкрила певні деталі подружнього життя.

Телеведуча відверто зізналась, що до початку повномасштабного вторгнення, вона з чоловіком прийняла рішення про розлучення. Подружжя досі бореться за своє кохання і намагається поновити ці багаторічні стосунки.

За словами телеведучої, вони, дійсно, перебувають на межі. Наразі пара живе окремо, хоча Владислав часто спілкується із синами та знаходиться поблизу родини.

Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1
Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1

Єгор Гордєєв

Особисте життя 33-річного холостяка Єгора Гордєєва неабияк цікавить шанувальниць. Часом ширяться чутки про його роман із співведучою Нелею Шовкопляс, проте Гордєєв усе спростовує.

Як каже ведучий “Сніданку”, симпатію він порівнює зі спалахами. Цьогоріч Гордєєв не закохувався, проте певний “спалах” відбувся у його житті. На жаль, це була лиш ілюзія закоханості.

“Я розумію, що ті емоції — ситуативні. Спалахнув і живу далі”, – каже зірка.

Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1
Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1

Людмила Барбір

Людмила Барбір вийшла заміж за тренера з айкідо Ігора Барбіра. На відміну від зіркової дружини, Ігор уникає публічності, мабуть, тому сім’я рідко ділиться сімейними фото. Подружжя виховує спільного 12-річного сина Тараса. Батьки також вирішили залучити хлопчика до спорту, тому батько навчає сина технік айкідо.

Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1
Деталі особистого життя ведучих Сніданку з 1+1

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?