Цибульська висловилася про особисте життя шоумена Остапчука: “Де ще друга дружина?” – з 2022 все змінилося

З початку повномасштабної війни життя українців змінилося на "до" та "після", а тому співачка Оля Цибульська розповіла, яких змін зазнала її буденність та не оминула любовної лінії шоумена Остапчука.

Знаменитий телеведучий Володимир Остапчук наразі є одним із найскандальніших медійних особистостей. Його колеги не бояться висловлюватися, що не розуміють витівок та особистого життя шоумена.

Українська співачка та ведуча Оля Цибульська ніколи публічно не виливала “бруду” на колегу по цеху. Розповіла, що на роботі Остапчук поводився дуже толерантно та кльово, чим тільки покращував робочу атмосферу.

Володимир Остапчук натякнув, що одружився
Цибульська висловилася про особисте життя шоумена Остапчука

Утім, нещодавно Цибульська змогла натякнути, що не розуміє особистого життя ведучого Остапчука. Артистка розповіла, що після 24 лютого 2022 року все змінилося. Вона не розуміє, де Катерина Осадча, яка в капелюшку брала інтерв’ю, а не шукає зниклих? Де люди, які безтурботно дуркують та будуть плани на майбутнє? Де її рідні, які відпочивають, а не тікають зі своєї домівки? Однак до всіх цих питань особистого характеру Оля додала: “Де в Остапчука ще друга, а не третя дружина?”.

Цибульська висловилася про особисте життя шоумена Остапчука

Цим питанням до користувачів соціальної мережі Instagram зірка змогла висловити своє дещо упереджене ставлення до особистого життя шоумена. Це й не дивно, адже Остапчук після розлучення з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк довго не холостякував та знайшов розраду в новій дівчині, журналістці Катерині Полтавській, яка молодша за свого зіркового чоловіка на 16 років.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

В Мережі активно обговорювали чималу різницю у віці Остапчука та його третьої дружини Полтавської, проте сама дівчина наголосила, що ми живемо у 21 столітті, а тому вважає це нормою. Додала, що на стосунках пари даний фактор аж ніяк не відображається.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.