Хто народить першою: вагітна Настя Каменських показала свій живіт, а вагітна Дорофєєва приймає привітання

Насті Каменських після уважного погляду прихильників на її життя вже роками пророкують народження первістка, а от Надя Дорофєєва стикнулася з привітаннями про майбутнє поповнення лишень нещодавно.

Так, якщо українська співачка Настя Каменських не дивується чуткам про свою вагітність та пророкуванням від ворожок, коли саме чекати на появу первістка в родині з чоловіком Олексієм Потапенком, то для її колеги, співачки Наді Дорофєєвої такі плітки тільки в новинку.

Днями український новинний простір підхопив нашумілі чутки, мовляв, Надя Дорофєєва вагітна від ресторатора Михайла Кацуріна, з яким офіційно оформила стосунки шлюбом влітку цього року. До того ж блогер Богдан Беспалов повідомив, що виконавицю помітили на прийманні у лікаря.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про свою вагітність

Щоб прояснити ситуацію артистка поширила відео в профілі соціальної мережі TikTok у повний зріст та в короткому топі, де видніється її плоский живіт без будь-якого натяку на цікаве положення. Ба більше, зірка не приховала свого здивування таким новинам про можливе поповнення в їхній родині. У відповідь на дану інформацію Дорофєєва лишень щиро посміялася.

Утім, якщо Надя Дорофєєва з посмішкою відреагувала на плітки в Мережі, то її колега по цеху, артистка Настя Каменських від них справді втомилася. Співачка не приховує, що готова стати матір’ю та хоче народити дитину, однак запевнила, що наразі цього не сталося.

Настя Каменських прокоментувала чутки про свою вагітність

Прихильники Каменських припускають, що в її сімейному житті з чоловіком Потапом не все так безхмарно, як вона намагалася це донести. Щобільше, нещодавно зірка прибрала відмітку на її профіль в публікації Олексія, де він хвалив свою дружину після проведеного концерту в столиці 30 вересня.

Що ж, будемо сподіватися, що Насті Каменських та Олексію Потапенку знадобиться час, аби вирішити всі непорозуміння в їхньому сімейному житті та нарешті ощасливити себе та фанів новиною про поповнення.

Утім, коли Надя Дорофєєва буде готова до відповідного кроку, аби подарувати нове життя невідомо, оскільки пресі про прагнення бути мамою вона ще не повідомляла.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.