Потап відповів на хейт крінжовим репом та знову оскандалився на всю Україну: “Про маму було зайвим”

Український виконавець та продюсер Потап зазнає масового хейту останні півтора року. Артист вкотре нестандартно відреагував на критику, за що отримав відповідну реакцію у вигляді насмішок.

Під час повномасштабного вторгнення, відомий продюсер Олексій Потапенко, кілька разів опинявся у центрі уваги завдяки своїм вчинкам і висловлюванням. Ці ситуації обурювали українців. Користувачі Інтернету постійно вказували Потапу на ганебну поведінку.

Скандали Потапа

17 лютого 2023 року репер представив свій новий трек під назвою “Волонтер”.
Артист намагався висловити вдячність волонтерам, які щодня наближають перемогу України. Проте “хіт” викликав негативну реакцію, як у фанатів Олексія, так і у пересічних слухачів

Користувачі зауважили, що текст пісні є примітивним та принизливим. Самі волонтери висловлювались, що пісня сприймається, як приниження їх зусиль та праці. Багато людей закликали Потапа завершити свою медійну діяльність, аби не ганьбити репутацію країни. Також варто зауважити, що пісня має сексуальний підтекст, який дискредитує діяльність жінок-волонтерок.

Потап відповів на хейт крінжовим репом та знову оскандалився на всю Україну
Потап відповів на хейт крінжовим репом та знову оскандалився на всю Україну

Олексій Потапенко відреагував на обурення. У своєму коментарі він просить не тримати на нього зла, адже він не мав на меті нікого образити.

Ще на один скандал перетворилось висловлювання Потапа, щодо ТРО. Не секрет, що Олексій Потапенко протягом кількох місяців повномасштабного вторгнення перебував у сонячній Іспанії. На запитання про те, що він збирається робити далі, артист відповів:

“Батько заочно записав мене до тероборони”

Абсурдність цієї заяви просто шокувала українців.

Відповідь Потапа на хейт

Потап відчув, що заплямував свою репутацію. Він вирішив, що втрачати нічого, тому записав звернення у стилі репу, яке адресував своїм хейтерам. За основу виконавець взяв недавній хіт співачки Doja Cat – Paint The Town Red. У тексті Потап посилається на всі твої минулі зашквари. Тут і “Мама, I am волонтер”, і “Іспанське ТРО”.

“Твоя мама ще відвідувала мій концертний зал. Я би обирав, що ти там хейтиш про Потапа, може я і є твій справжній Papa”, – читає репер.

Загалом Потапенко хотів іронічно висловити вдячність хейтерам за те, що активно просувають його. Після цього коментарі заполонили насмішки, нерозуміння та “Іспанський сором”.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.