Розлучення Брежнєвої і Меладзе: яку таємницю пара приховувала роками та чому Віра не могла народити

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе нарешті підтвердили своє розлучення, чутки про яке ходили рік. Що ж насправді відбувалося у шлюбі знаменитостей?

Можна сказати точно, що шлюб Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої не почався невинно. На той момент продюсер був одружений зі своєю благовірною Яною, а його підопічна перебувала в шлюбі з бізнесменом Кіперманом. Ці стосунки тривали роками і лише після того, як правда вийшла назовні колишня дружина композитора зрозуміла, чому її чоловік написав пісню про Віру.

Примітно, що Костянтин навіть не збирався розлучатися. Саме Яна стала ініціатором розриву і після цього коханці вирішили, що пора узаконити стосунки.

Віра Брежнєва розповіла, що насправді відбувалося у її шлюбі з Меладзе

Віра Брежнєва розповіла, що насправді відбувалося у її шлюбі з Меладзе

Відбулося розкішне весілля в Італії, і після нього фанати очікували на новину про поповнення. Втім, Віра так і не подарувала коханому дитину.

У 2021 році Брежнєва в ефірі росТБ зізналася, що “вже не дівчинка”, але дуже хотіла народити спадкоємця чи спадкоємицю чоловіку. З її слів, завагітніти не дозволили “високі матерії”, які подружжю “непідвладні”. Тоді ж артистка припускала, що може вдатися до сурогатного материнства.

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва розповіла, що насправді відбувалося у її шлюбі з Меладзе

Судячи з усього, планам або завадили особисті причини, або ж повномасштабна війна, яка розпочалася вже через декілька місяців. Варто відмітити, що за час їхнього шлюбу стався гучний скандал пов’язаний з невірністю Костянтина Шотайовича.

Так, у пресі з’явилася новина про його любовні стосунки з Ерікою Герцег. Віра Брежнєва після цього видалила фотографії з на той момент коханим чоловіком та відписалася від нього, але вже через два дні спростувала новину про нібито конфлікт у сім’ї та заявила, що все в порядку. За досвідом користувачі знають, що такі речі зазвичай свідчать саме про серйозну кризу стосунках та перебування пари на межі розставання.

Наприклад, Ксенія Мішина за 2 місяці після повідомлення про розрив з коханим Олександром вчинила так само, хоча молоді люди намагалися помиритися.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.