Колега Ніни Матвієнко заявив, що їй промили мізки: “Говорила чужими словами маячню. Це було важко слухати”

Після новини про смерті Ніни Матвієнко серед публіки піднявся неймовірний шум і стосовно її поглядів, і минулого, і причин відходу. Нещодавно до цього обговорення приєднався Олександр Лірник.

Після прощання з Ніною Митрофанівною, яке відбулося у філармонії 11 жовтня. Зірки та близькі артистки діляться своїми спогадами про неї і часом вони можуть вражати. Матвієнко дуже добре трималася перед своїми шанувальниками, не видавала жодних емоцій та не розповідала особистого. Хіба, що 2021-го поскаржилася на свого чоловіка Петра Гончара, з яким на той час розставалася.

Криза у стосунках, яка тривала роками вилилася у доволі ексклюзивний інтерв’ю, на рахунок якого співачка потім пошкодувала.

Колега Ніни Матвієнко заявив, що їй промили мізки

Камалія розповіла, що відбувалося зі здоровʼям Ніни Матвієнко
Колега Ніни Матвієнко заявив, що їй промили мізки

Втім, після смерті артистки з’явилося багато спекуляцій на рахунок її поглядів, минулого, тощо.

“Десь після двотисячних у Ніни зʼявилися проблеми. Назву це хворобою. Реально. Це не була зміна світогляду. Це була хвороба, помножена на промивку мізків. Ми довго говорили. Тоді я просто був шокований наскільки Ніна змінилася. Це дійсно була інша людина. Таке враження, що говорила чужими словами маячню. Вона щиро вірила у те, що розказувала. Це було важко слухати”, –заявив чоловік.

За словами Олександра Лірника, Ніна Матвієнко щиро вірила у те, що княгиня Ольга прокинулася і доступ до нею мають лише обрані. Мовляв, серед них вона також була.

Колега Ніни Матвієнко заявив, що їй промили мізки

Шанувальники по-різному поставилися до даного зізнання, втім, рідні Ніни Митрофанівни поки що не реагують на дану заяву. Матвієнко зазвичай не дозволяла собі подібних висловлювань на телебаченні, і в інтерв’ю поводилася стримано.

Вона дуже любила своїх онуків та дітей. Прийняла зятя Арсена Мірзояна як рідного. Родина в цілому дуже релігійна. Зокрема сини артистки присвятили своє життя християнству.

У своїй промові на церемонії прощання Тоня Матвієнко розповіла про останнє бажання своєї матері. Ніна Митрофанівна не хотіла, щоб на її похороні хтось плакав. Тож артистка попросила усіх присутніх утриматися від подібних емоційних проявів та вшанувати пам’ять співачки без сліз.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.