Мартиновська поставила крапку у чутках про роман із Хіменесом-Браво: закохана в колегу і почувається коханою

Відома українська шеф-кухар Ольга Мартиновська вперше розповіла про те, що перебуває у любовних стосунках зі своїм колегою. Хто підкорив серце зірки?

Багато років Ольгу Мартиновську підозрюють у любовних стосунках саме з колегами. Пліткували про її зв’язок з Володимиром Ярославським, з яким вона міцно дружить і постійно проводить час та Ектором Хіменесом-Браво, який також для неї є дуже важливим.

Тим не менш, в усіх випадках Ольга завжди спростовувала дані чутки і говорила про те, що їх об’єднують лише товариські відносини. При цьому її маленька донечка Віра від шлюбу з колишнім чоловіком Іваном вважає, що колумбієць є її хрещеним батьком, а з Володимиром неймовірно добре ладнає.

Ольга Мартиновська відповіла, чи має любовні стосунки з Хіменесом-Браво

Час від часу Мартиновська підливала олії у вогонь. Наприклад, публікувала фотографії з Ярославським з сауни, поставши з чоловіком лише в одних рушниках, а іншого разу зірка дала разом з колегою інтерв’ю, в якому опитувалися лише подружжя та закохані пари, так як стаття робилася на честь 14 лютого.

Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення
Ольга Мартиновська відповіла, чи має любовні стосунки з Хіменесом-Браво

Нещодавно шеф-кухар дала ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк. Вперше за багато років зірка знову відкрилася своїм шанувальникам і розповіла про те, що відбувається в її житті і стало відомо, що місяць тому кулінар вступила у любовні стосунки і до того ж зі своїм колегою.

Але, на жаль, це не Володимир Ярославський, і судячи з усього, не Ектор Хіменес-Браво. Чоловік вже давно перебуває у стосунках з молодою жінкою, яка зараз знаходиться в евакуації в Польщі. І на рахунок неї шеф-кухар доволі серйозний.

Ім’я коханого Ольга Мартиновська також не розкриває, але зізнається, він з ресторанного бізнесу, а отже є її колегою.

“Мені здається, що зараз я навіть закохалася. Вперше за багато років. Буквально місяць як почалися нові стосунки, в яких мене так люблять. І мені здається, що це по-справжньому. Ці відносини не вписувалися в мої плани. Далеких планів не будую, але це дуже комфортні стосунки. Я вперше відчула, наскільки класно, коли тебе дуже люблять і ти любиш”

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.