“Дизель шоу” зворушливо звернулись до покійної Марини Поплавської: “Ми пишаємося, що ти була з нами”

Неймовірно харизматична та талановита акторка "Дизель шоу" Марина Поплавська загинула у ДТП 5 років тому. Команда жінки вшанували її пам'ять.

Життя актриси комедійного жанру, учасниці колективу “Дизель шоу” Марини Поплавської закінчилося трагічно. П’ять років тому акторка загинула в жахливому ДТП. Колеги по сцені не забувають щорічно згадувати Марину та вшановувати її пам’ять.

Пост, присвячений колезі, що назавжди в серці кожного учасника колективу опублікували в Instagram. Актори ніжно називають Марину мамою та згадують її як харизматичну та сильну енергетично особистість. Вони наголошують, що час не зможе втамувати біль та жінку пам’ятатимуть завжди.

“Ми памʼятаємо все та будемо це розказувати й показувати завжди. Уже 5 років ти з нами в кожному виступі, кожному жарті, у кожній пісні, кожному номері та кожній усмішці! У кожній волонтерській покупці, кожній посилці на фронт! Ми точно знаємо — ти з нами! Завжди захищаєш та оберігаєш усіх нас із неба. Ми сумуємо за тобою, Мамо… ” – команда підписала допис.

Колега акторки Єгор Крутоголов поділився деталями співпраці з Поплавською для OBOZ.UA. Він розповів, що незадовго до загибелі Марина впоралася з важкою хворобою та знайшла жіноче щастя. Жінка збиралася познайомити команду зі своїм обранцем.

Також, актор згадав, як налагоджувалась їх спільна робота. На репетиціях Марина була дуже скута не могла викластися на всі сто. Команда хвилювалась за успіх шоу та старалися тиском допомогти жінці. За це, Єгор себе картає, згодом всі побачили, що акторка по справжньому розкривається лише перед глядачем.

“Коли вона до них виходила – ставала іншою. Видавала не 100, а 150 відсотків акторського потенціалу”, – розповідає Єгор.

"Дизель шоу" висловили слова скорботи за Мариною Поплавською
“Дизель шоу” висловили слова скорботи за Мариною Поплавською

Зараз, він впевнений, що левова частка глядачів приходили для того, щоб побачити Марину Поплавську. Вона була мотиватором, вона заряджала своєю енергією шанувальників. За що її й любили. Дужа шкода, що життя акторки обірвалося передчасно.

"Дизель шоу" висловили слова скорботи за Мариною Поплавською
“Дизель шоу” висловили слова скорботи за Мариною Поплавською

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.