“Така маячня”: Валерій Меладзе вперше прокоментував причину розлучення свого брата з Вірою Брежнєвою

Меладзе зазвичай не коментують особисте життя одне одного, але нещодавно Валерій Шотайович зробив виключення заради рідного брата. Що відбувається у сім'ї Костянтина?

Чутки про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої ходили більше року, перш ніж пара їх підтвердила. Спочатку композитор та співачка щиро намагалися приховувати справжній стан справ. Зірки навіть підтримували спілкування в мережі на показ, щоб вгамувати інтерес фанатів до їхнього приватного життя. Втім, правда все одно вилазила назовні.

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Валерій Меладзе вперше прокоментував причину розлучення свого брата

Врешті-решт, співачка все ж таки розповіла журналістам, що вона більше не дружина знаменитого продюсера. Але причину розставання не розповіла. У зв’язку з цим в мережі народилася дуже багато пліток. Жодну з них пара не підтвердила.

Найпопулярніша версія причини розгляду в сім’ї — різні погляди на події в Україні. Як відомо, співачка підтримала свою батьківщину одразу, а от Костянтин Меладзе досі мовчить.

Валерій Меладзе вперше прокоментував причину розлучення свого брата

Втім, нещодавно Валерій Меладзе дав ексклюзивний коментар на цей рахунок і спростував дану версію, заявивши, що це апріорі не може бути правдою, так як його брат повністю аполітичний.

“Ну, як можна придумати таке марення?! Костя абсолютно аполітичний. У них своїх розбіжностей вистачає, сімейних”

Примітно, що мережею гуляє інша чутка. Подейкують, що Віра Брежнєва пішла від свого чоловіка після його чергової зради. За Костянтином Меладзе закріпилася слава ловеласа та серцеїда. Врешті-решт, із самою Вірою він зустрічався за спиною у дружини Яни. Роман тривав роками, перш ніж жінка дізналася правду. До того ж, розлучатися він з нею не збирався. Цей крок зробила саме благовірна композитора, яка вирішила, що з неї досить.

Зараз Меладзе приписують роман з Софією Тарасовою. Дівчина вже заперечила стосунки з продюсером, але глядачі поставилися до цього зі скептицизмом, оскільки за ці роки вони чули безліч спростовувань подібних новин, а після спостерігали за тим, як вони підтверджувалися.

Віра Брежнєва навідріз відмовляється називати причину розлучення, і лише просить не маніпулювати даною темою. Костянтин навіть не дає коментарів.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.